spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDirecţie special creată pentru Vlaicu, la CE Rovinari

  Direcţie special creată pentru Vlaicu, la CE Rovinari

  Marius Vlaicu lasă funcţia de conducere de la BATS Rovinari, pentru alta mult mai avantajoasă ca poziţie sau retribuţie tarifară. Începând de ieri, acesta ocupă funcţia de director la Direcţia Dezvoltare şi Relaţii cu Comunitatea, direcţie nou înfiinţată în cadrul CE Rovinari. De pe noua poziţie Marius Vlaicu va avea un salariu de aproximativ 5000 de lei, mai mare decât cel avut la SNLO, unde ajungea la 4100 lei.

  Vicepreşedintele UNPR, Dan Ilie Morega a demonstrat că ştie să negocieze bine în interesul partidului. La nici câteva zile de la negocierile purtate între liderul Gabriel Oprea şi Ministrul Economiei Ion Ariton au apărut şi primele rezultate. În urma şedinţei Consiliului de Administraţie a fost aprobată modificarea organigramei, lucru ce a făcut ca începând de ieri liderul UNPR Marius Vlaicu să avanseze profesional. Aşa se face că acesta conduce Direcţia de Dezvoltare şi Relaţii cu Comunitate, direcţie ce implică relaţiile de legătură cu administraţiile publice locale, comunităţile de oameni, acolo unde CE Rovinari are perimetre de exploatare a lignitului, respectiv pe segmentul expropriere şi achiziţie terenuri. Deşi este conştient de faptul că noua funcţie implică multă răspundere, Vlaicu a declarat că „este o muncă laborioasă, dar am experienţa de comunicare cu cetăţenii. Sunt convins că voi face treabă şi voi avea performanţe”. În ciuda dosarului în care a avut calitatea de învinuit din poziţia de director adjunct la BATS Rovinari, Vlaicu susţine că s-a despărţit cu greu de colegii de la fostul loc de muncă. Şi tot pe când era director adjunct la BATS Rovinari, Vlaicu s-a ales cu o altă problemă, în urma căreia Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate cu privire la funcţiile deţinute simultan în 2009. Conform evaluărilor şi verificărilor efectuate, în raport se arată că „domnul Vlaicu Popa Marius s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 10.07.2009-12.11.2009, deoarece a deţinut funcţia publică de consilier superior în cadrul Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi funcţia de administrator în cadrul societăţii comerciale S.C. PARC INDUSTRIAL GORJ S.A”. Marius Vlaicu a contestat decizia ANI iar în următoarea perioadă va avea primul termen la Curtea de Apel Craiova, acesta precizând atunci că dosarul este unul politic.

  CE Rovinari: Domnul Vlaicu a fost angajat pe baza hotarârii CA”

  Conducerea CE Rovinari a declarat, prin purtătorul de cuvânt Diana Milea, că „domnul Vlaicu ocupă funcţia de director la Direcţia Dezvoltare şi Relaţii cu Comunitatea. Este o direcţie nou înfiinţată în CE Rovinari. Domnul Vlaicu a fost angajat pe baza hotărârii Consiliului de Administraţie(CA) şi va coordona activitatea de menţinere şi dezvoltare a relaţiilor cu populaţia aflată în perimetrul nostru de activitate, cu primarii şi Consiliile Locale”, instituţiile de învăţământ şi organizaţiile non-guvernamentale”.

  Numiri în aşteptare la SNLO şi CE Turceni

  Alexandru Glomnicu este un alt uneperist ce urmează a primii funcţie de conducere în cadrul SNLO, urmare a negocierilor politice purtate. Astfel, se pare că Glomnicu va fi numit director tehnic în cadrul companiei. Surse au precizat că în prezent în societate funcţionează Direcţia Minieră, direcţie ce are în subordine Departamentul Minier, cel Energetic, de Investiţii şi Mecanică. În urma negocierilor se va crea Direcţia Tehnică, care va avea în subordine Departamentul Mecanic şi cel Energetic, anumite voci susţinând faptul că nu mai este necesară modificarea actualei organigrame. Glomnicu lucrează în cadrul ECFU Motru şi până aseară nu se semnase decizia de numire. În ceea ce priveşte viitoarele numiri de la CE Turceni, unde sunt avuţi în atenţie pentru avansări Ion Răuţ şi Dumitru Iacob, aici modificarea organigramei se impune, şedinţa Consiliului de Administraţie urmând a avea loc mâine.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: