spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEducatieElevi din Târgu Jiu, olimpici la religie

  Elevi din Târgu Jiu, olimpici la religie

  Elevii Liceului Teologic din Târgu Jiu s-au întors cu premii de la Olimpiada de Religie, etapa națională, care s-a desfășurat în orașul Botoșani.

  Mihnea Mihai Șoșoi, elev în clasa a 12-a, a obținut „Mențiune“ la Dogmatică.

  Premii Speciale au fost acordate următorilor elevi: Nicolae Valentin Trîncă – elev în clasa a 9-a – la Vechiul Testament, Constantin Vasile Bălan  – elev clasa a 10-a – la Noul Testament și Ștefan Crețan Șomanescu – elev în clasa a 11-a – la I.B.O.R.

  Materii de bază

  „Săptămâna Luminată a fost prilej de bucurie pentru elevii Liceului Teologic din Târgu Jiu, care au participat la Olimpiada Națională de Religie pentru Seminarii și Licee Teologice, desfășurată la Botoșani, în perioada 26-30 aprilie. Elevi de la toate instituțiile de învățământ preuniversitar, cu profil Teologic, au participat la această Olimpiadă, unde concurența este foarte serioasă, iar disciplinele sunt distincte pentru fiecare an: clasa a IX-a are probă la Vechiul Testament, clasa a X-a la Noul Testament, clasa a XI-a la Istoria Bisericii Ortodoxe Române și clasa a XII-a la Dogmatică. Disciplinele menționate reprezinta materii de bază din anii de studiu, pentru școlile cu profil Teologic. Îi felicităm pentru premiile obținute, felicităm și cadrele didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor și aducem mulțumiri profesorului insotitor, domnului prof. Popescu Petre Laurențiu!“, a spus directorul Liceului Teologic Târgu Jiu, Ștefan Vătafu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!