spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesFrig în sălile de clasă și la grădinița din Bâlta! S-au demolat...

  Frig în sălile de clasă și la grădinița din Bâlta! S-au demolat sobele și se lucrează la încălzirea centrală

  Părinții școlarilor și preșcolarilor care studiază la unitatea de învățământ din localitatea Bâlta, aparținând comunei Runcu, susțin că în sălile de clasă este un frig pătrunzător, chiar dacă s-au făcut eforturi ca spațiile de învățământ să fie încălzite cu aeroterme. Situația este dificilă, deoarece, spun aparținătorii, autoritatea locală a demarat o investiție privind sistemul de încălzire centralizată a unității școlare care cuprinde și grădinița, motiv pentru care vechile sobe au fost demolate.

  Cum investiția de modernizare a încălzirii s-a întins și spre sezonul rece, a apărut și această situație deosebită, greu tolerată de școlari, preșcolari și chiar de către cadrele didactice.

  Copiii stau îmbrăcați cu haine groase la ore, lucru care face inconfortabil actul de învățământ.

  Deși am incercat să luăm legătura cu directorul școlii, Cosmin Popescu, acesta nu a răspuns la telefon pentru a explica cât vor mai dura lucrările care afectează, din păcate, cursurile, spațiile neavând timp să se încălzească cu aerotermele respective. Suntem, totuși, la final de noiembrie, iar temperaturile au scăzut mult, lucru care poate afecta și sănătatea școlarilor și a preșcolarilor, pentru care ar fi putut să se găsească, poate, alte soluții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: