spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesInterviu cu actorul gorjean Victor Adrian Șerban, omul din spatele cortinei! Povestea...

  Interviu cu actorul gorjean Victor Adrian Șerban, omul din spatele cortinei! Povestea unui tânăr pasionat de magie

  De doi ani face parte din echipa Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” și a reușit să fie remarcat prin talentul de care dă dovadă atunci când se află pe scenă în diverse roluri. Cel care a cucerit iremediabil inimile iubitorilor de teatru este Victor Adrian Șerban, un tânăr de 30 de ani, originar din Turburea, care a decis, în urmă cu doar câțiva ani, că vrea să aleagă calea actoriei. A studiat la UNATC București și încă din timpul facultății a reușit să capteze atenția copiilor, lucru despre care se spune că este cel mai greu de făcut în acest domeniu. A organizat numeroase evenimente pentru cei mici, iar apoi a reușit să performeze și în piese de teatru pentru publicul matur. Zi de zi a muncit pentru ca visul lui să devină realitate, iar munca și talentul au făcut ca în urmă cu doi ani să fie acceptat în marele și frumosul colectiv al teatrului târgujian. Victor Adrian Șerban își spune povestea cu zâmbetul pe buze, fiind o persoană plină de viață, care știe că a fi actor înseamnă să joci, în primul rând, rolul de om în adevăratul sens al cuvântului.

  Reporter: Cum ți-ai descoperit dragostea pentru actorie? La ce vârstă s-a întâmplat și cum a fost acel moment?

  Adi Olteanu Șerban: „Relația mea de dragoste cu actoria începe din copilărie prin intermediul creațiilor cinematografice și al pieselor de teatru vizionate, dar primul contact propriu-zis cu acest domeniu a avut loc pe când eram elev în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic, la cursul de artă dramatică. Profesorii, care îmi sunt acum colegi, mi-au insuflat dragostea și pasiunea pentru actorie.

  Rep.: Îți mai aduci aminte de primul moment când ai urcat pe o scenă? Cum s-a petrecut și ce amintiri ți-a lăsat respectivul eveniment?

  A.O.Ș.: Tot în clasa a XI-a am participat și la Festivalul de teatru pentru amatori, desfășurat între licee, cu piesa „Deșteptarea” de Dinu Cocea. Sentimentul de plutire, apropierea de divin, senzația de a nu mă mai afla cu picioarele pe scena …îmi sunt și acum vii în memorie.

  Rep.: De ce ai ales să studiezi în București și cum au fost anii studenției?

  A.O.Ș.: În perioada aceea era cea mai cunoscută facultate de profil din țară, având cadre universitare reputate și, desigur, trebuie să menționez și mirajul Bucureștiului, care reprezenta, pentru mine, orașul tuturor oportunităților.

  Rep.: Înainte de a lucra la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” ai lucrat și în altă parte?

  A.O.Ș.: Am profesat ca actor colaborator al Teatrului de Comedie București, mi-am desfășurat activitatea într-o trupa de teatru pentru copii și am organizat evenimente în anumite locuri de joacă pentru copii încă din timpul facultății și chiar în următorii cinci ani de după absolvire, înainte de a deveni membru al echipei Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

  Rep.: Cât de anevoios este drumul către o carieră de succes în actorie?

  A.O.Ș.: Anevoios? La fel de anevoios ca în oricare alt domeniu care implică vocație, pasiune și muncă asiduă. Facil? La fel de facil precum orice lucru în care pui o parte din sufletul tău.

  Rep.: Cum ai fost primit în colectivul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” și când s-a întâmplat acest lucru?

  A.O.Ș.:  Luna aceasta s-au împlinit doi ani de când colectivul teatrului m-a primit cu brațele deschise și cu o multitudine de proiecte frumoase!

  Rep.: Cine este omul din spatele scenei – Adi Olteanu Șerban?

  A.O.Ș.:  Adi, după puterea mea de autopercepție, este soț, fiu, frate, prieten, iubitor de animale, pasionat de design interior și cel mai mare fan al tuturor copiilor. Daca ar fi să aleg câteva trăsături definitorii, acestea ar fi: voia bună, firea energică și deschiderea față de tot ceea ce înseamnă creativitate, spirit ludic și estetic.

  Rep.: Ce pasiuni ai, pe lângă actorie care a devenit, totodată, și carieră?

  A.O.Ș.: Magia și orele de dezvoltare personală prin teatru – pentru copii, pe care le organizez în diferite cluburi pentru copii din orașul nostru. Văd copilăria ca fiind magie pură și mă bucura faptul că pot îmbina armonios aceste domenii.

  Rep.: Ce planuri ai pe viitor, atât profesional, cât și personal?

  A.O.Ș.: Implicarea tinerilor și a copiilor în cât mai multe proiecte care să-i aducă aproape de teatru, atât ca spectator, cât și ca participant la actul artistic. Personal, îmi doresc mai mult timp petrecut alături de familia mea. Cu toții știm că în meseria de actor sunt necesare și sacrificii.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!