spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesÎși țin rândul la vaccinare. „Vrem să ne imunizăm, să dea drumul...

  Își țin rândul la vaccinare. „Vrem să ne imunizăm, să dea drumul la mai multe centre!”

  Spaima și restricțiile i-au făcut pe gorjeni să rabde cozi interminabile pentru a se imuniza. S-a ajuns la peste 650 de vaccinări pe zi într-un singur centru, oficialii afirmând că se simte o creștere importantă în privința acestui proces.

  Ca să facă față solicitărilor, weekendul trecut, personalul medical a lucrat peste program. La centrul de la Stadion la fiecare 70 de secunde se imunizează o persoană. Oamenii vin cu noaptea în cap să prindă un loc în față, evitând astfel orele de așteptare. Medicul coordonator susține că în weekend a fost nevoie să se lucreze peste program.

  „Lucrurile se desfășoară cu cozi. Sâmbătă am avut 653 de persoane imunizate, am plecat după ora 21.00 . Am zis să îi vaccinăm pe toți care sunt afară dar la un moment dat tot veneau, tot veneau și programul se terminase. A doua zi au venit la ușă de la 6.00, își țineau, efectiv, rândul. Programul începe la ora 8.00 dar erau cozi înainte să se lumineze. Îmi pare rău că oamenii nu au înțeles mai devreme treaba asta, în lunile de vară, când activitatea a fost mult redusă și nu am fi ajuns în situația asta, din punct de vedere al infectărilor. Din păcate decontăm aceste luni pierdute. Am observat că oamenii sunt foarte speriați își doresc să se vaccineze rapid dar avem un proces medical ce trebuie desfășurat în anumite condiții”, susține Ionuț Pantiși, medic coordonator.

  Mulți dintre cei care stau acum la cozi recunosc că nu s-au informat corect în privința vaccinului. „Îmi pare rău că nu m-am vaccinat mai devreme însă nu m-au convins cu argumente clare. Am venit acum pentru că am văzut că nu au nici măcar medicamente în spitale. Sunt cozi, asta este, așteptăm. Să deschidă mai multe centre de vaccinare”, a transmis o târgujiancă.

  “Vrem să ne imunizăm, nu acesta era mesajul, să dea drumul la mai multe centre de vaccinare. Stau de mai bine de o oră la rând”, a declarat un cetățean care susține că a fost speriat de posibilele efecte adverse ale vaccinului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!