spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSe deschide un nou centru de vaccinare în Târgu Jiu

  Se deschide un nou centru de vaccinare în Târgu Jiu

  Direcția de Sănătate Publică Gorj a decis deschiderea unui al doilea centru de vaccinare în Municipiul Târgu Jiu.

  Cererea mare face ca singurul punct de imunizare din oraș să fie insuficient. Peste două zile noul centru va fi funcțional, tot în incinta stadionului.

  „În ultima perioadă a fost o adresabilitate foarte mare pe toate centrele de vaccinare. Am analizat în această dimineața solicitările a mai multor centre pentru a mări fluxurile. Am adresat săptămâna trecută o solicitare către Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a deschide un nou centrul de vaccinare, ni s-a pus la dispoziție locația de la stadion. De miercuri, 27.10.2021, cred că va fi operațional acest nou centru. Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu o să înceapă să vaccineze și populația începând din data de 26.10.2021 la centru de la Spitalul de la Pasarelă”, a transmis directorul DSP Gorj, Narcis Stoian.

  Program prelungit

  În județ primarii fac solicitări pentru a mări programul de funcționare al centrelor. “O să suplimentăm cu fluxuri acolo unde este nevoie. De exemplu, centru de la Stoina a solicitat acordarea unui flux și mărirea programului de la 6 ore la 12 ore pe zi. Au venit solicitări și de la centrul de vaccinare Bălești. O să le analizăm pe toate și vă asigurăm că totul va fi în regulă. Vaccin luăm de două ori pe săptămână de la centrul Regional Craiova și îl distribuim către centre. Nu avem probleme nici cu personalul, vom suplimenta pentru cât este necesar ca toată populația să beneficieze de vaccin”, au mai transmis oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: