spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEditorialIubesc Târgu Jiul, cred în el și-n viitorul său

  Iubesc Târgu Jiul, cred în el și-n viitorul său

  Iubesc Târgu Jiul…mulți mă vor întreba de ce?…răspunsul este simplu…aici m-am născut, aici am crescut, aici m-am dezvoltat ca om, aici am învățat să construiesc.

  Știu…poate pare ciudat, dar iubesc Târgu Jiul…cu un dram sănătos de realism…am zile când mi se mai pune pata pe el, mă mai satur câteodată să-i bat străzile, mă enervez câteodată că îl ştiu aşa de bine încât pare să nu mai aibă nici un secret pentru mine. Aceste momente sunt însă trecătoare, şi inevitabil sfârşesc prin a-i bate străzile, aceleaşi, pentru a mia oară – şi mă pierd admirând câte un detaliu pe care nu l-am observat în trecut…și de fiecare dată descoper lucruri noi.

  Da…iubesc Târgu Jiul…în acest oraș am crescut lângă oameni simpli, calmi și cu suflet mare, de la care am învățat să fiu „om între oameni”. Pe străzile acestui oraș mi-am trăit copilăria, mi-am pierdut multe anotimpuri și mi-am făcut mulți prieteni…unii au plecat, alții au rămas lângă mine.

  Da…iubesc Târgu Jiul…am călătorit mult, am văzut multe locuri frumoase din această țară, și nu numai, dar tot acasă este cel mai frumos și bine…adică în Târgu Jiu.

  Știu…nu este orașul perfect, dar eu cred în el și-n viitorul său.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: