spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMedic gorjean despre personalul din sistemul sanitar care refuză vaccinarea: „Îmi venea...

  Medic gorjean despre personalul din sistemul sanitar care refuză vaccinarea: „Îmi venea să-l arunc pe geam“

  Mihail Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatelor Medicilor de Familie GorjMedicul Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, susţine că personalul medical care refuză vaccinarea anti COVID-19 nu ar mai trebui să lucreze în sistemul medical: „Nu există ca vreun cadru medical, medic, asistentă, orice să nu se vaccineze. Eu l-aş lăsa liber. Există riscul de a-şi îmbolnăvi pacienţii. Vaccinarea nu stârpeşte virusul. Mă fereşte pe mine, cadru medical sau ca persoană, să mă îmbolnăvesc, dar nu mă opreşte pe mine să nu vă dau dumneavoastră, ca nevaccinat. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, să ne vaccinăm şi să avem grijă de sănătatea celor cu care venim în contact şi trebuie să-i protejăm. Distanţarea este sfântă, igiena la fel şi purtarea măştii“, a spus medicul Mihai Moisescu la postul Impact Tv.

  „Nu poţi să spui aşa ceva“

  Medicul spune că a avut o discuţii cu medici care refuză vaccinarea, ceea ce nu este permis, având în vederea meseria pe care o practică: „Când întreb un medic dacă se vaccinează şi el îmi răspunde că nu, pe motiv că nu vrea el, atunci îmi venea să-l arunc pe geam. Am avut astfel de discuţii. Nu poţi să spui aşa ceva tu, ca medic. El nu poate să vorbească de cipul pe care îl bagă Bill Gates şi alte bazaconii din astea“.

  Vaccinul, singura şansă

  Mihai Moisescu a mai adăugat că vaccinul este singura şansă de a opri pandemia: „Singura posibilitate este să nu se transmită virusul. Trebuie să se blocheze această transmitere. Această infecţie este imprevizibilă. Nu ştim cu se manifestă, ceea ce este foarte grav“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: