spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMedicii de familie au făcut un pas în spate de la campania...

  Medicii de familie au făcut un pas în spate de la campania de vaccinare

  Zeci de medici de familie s-au retras din campania de vaccinare în cabinetele proprii. Din cei 60 care au depus cereri, s-au retras peste 20, din motive necunoscute. Personalul medical nu a mai dorit să se implice în activitățile de vaccinare, având în vedere că este o mare responsabilitate cu privire la gestionarea dozelor de vaccin și întocmirea listelor cu persoanele care vor să se vaccineze. În momentul de față, numai 39 de medici de familie din Gorj, din aproape 200, sunt angrenați în campania de vaccinare.

  În total au fost distribuite peste 200 de doze. Dintre acestea, zeci de vaccinuri au fost deja administrate la cabinetele medicilor de familie. Aici ajunge doar serul produs de compania Johnson. Acesta este administrat într-o singură doză. Prin urmare, beneficiarul nu mai este obligat să se prezinte și la rapel.

  Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, a declarat că nici el nu este angrenat în campania de vaccinare în cabinetele medicilor de familie, dar ia în calcul să trimită o cerere la Direcția de Sănătate Publică. Doctorul Moisescu a precizat că o bună parte a pacienților săi au fost deja vaccinați. Prin urmare nu a dorit să fie irosite doze de vaccin, dacă nu se găseau doritori.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!