spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăCulturaMesajul impresionant transmis de Horaţiu Mălăele despre ansamblul Brâncuşi de la Târgu...

  Mesajul impresionant transmis de Horaţiu Mălăele despre ansamblul Brâncuşi de la Târgu Jiu

  Marele om al scenei româneşti, Horaţiu Mălăele, a transmis un mesaj special pe pagina lui de Facebook despre Ansamblul monumental „Calea Eroilor“ de la Târgu Jiu: „Ansamblul este o minunune pe care umanitatea, în momentele ei de răgaz şi orgoliu, ar trebui să se sprijine, ca pe o izbândă a inteligenţei şi naturii noastre divine. Este o capodoperă polisemică, scânteietoare, care ne va garanta perenitatea şi o permanentă bucurie atotcuprinzătoare.

  Născută parcă din paginile sfinte, cu apa botezului, tăcuta masă apostolică, poarta unui sărut blestemat, grădina ultimei rugăciuni, biserica-fereastra Domnului, coloana înălţării noastre mântuitoare, acest loc binecuvântat poate răspunde la toate întrebările creştinătăţii.

  Veniţi la Târgu-Jiu. Veţi pleca mult mai bogaţi şi mai zdraveni!“.

  Horaţiu Mălăele s-a născut în Târgu Jiu la 31 iulie 1952 la Târgu Jiu şi a urmat Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Toata lumea cunoaste ce ,,cadou,, a lasat gorjenilor marele sculptor ! Nimic nou, incearca altii parca, sa ne trezeasca ,noi dormim pe noi si nu vedem,nu auzim,nu ne inteseaza !!! Si culmea,vrem sa credem ca sintem in stare sa ,,intretinem,, si am reusit sa distrugem datorita ,,inteligentei profesionale,, !Este ca si cum incercam sa spalam dantura cu jetul de apa de la ,,spalatoriile auto,, si nu numai ,mai punem si solutii agresive care in loc sa conserveze au reusit sa ,, adune,, mizeria industriei si poluarii ! Rusine,mare rusine sa te implici,sa crezi ca poti si sa ,,faci pe tine,, in loc sa ajungi unde trebuie !!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: