spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratiePrimăria Târgu Jiu, criticată că ține în noroi biserica de pe Calea...

  Primăria Târgu Jiu, criticată că ține în noroi biserica de pe Calea Eroilor

  Deputatul Radu Miruță critică modul de lucru de pe Calea Eroilor. Șantierul fără de sfârșit, din Târgu Jiu creează probleme credincioșilor, în prag de sărbători, potrivit acestuia. Nici vremea nu ajută, în zona din fața bisericii Sfinții Apostoli fiind formate adevărate cratere pline cu apă. În replică, primarul Marcel Romanescu afirmă că, pe Calea Eroilor, se circulă în regim de șantier, dar că, în jurul bisericii, constructorul va interveni pentru un climat optim sărbătorilor Pascale.

  Acuzații furibunde

  ” In 2022, La Tg Jiu, in fata Bisericii Sfintii Apostoli Pentru și Pavel, de pe Calea “ERORILOR”, Primaria Tg Jiu și primarul “în curând”, au adus și mențin de 3 ani de zile gropi, bălți și noroi. Este al treilea Paște când credincioșii iau lumină călcând pe capace de conservă, strecurându-se înspre altar pe varfuri și întorcându-se acasă înămoliți. În secolul vitezei, în care, dacă ai bani totul se programeaza la milimetru, să te apuci să înămolești integral o arteră principală din oraș și să o lași așa 3 ani de zile, sperând că proștii prostiți uită până la alegeri, este management incalificabil, cinism și bătaie de joc la adresa oamenilor care au crezut că, dupa 16 ani de PSD, Tg Jiul poate fi condus spre o alta etapă. Nu, nu suntem în aceasta situație, pentru că acolo s-ar construi pasaje supraterane, clădiri rotative, sau altceva măret, pur și simplu se reabilitează o străduță pe care ilustrii administratori ai orașului au spart-o cu trei ani înainte să o poată pava”, a declarat Radu Miruță.

  Răspuns protocolar

  Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că nu este străin de situația de la fața locului, motiv pentru care a cerut constructorului să ia măsuri. “Am luat legătura cu constructorul. Până sâmbătă seara va amenaja suprafața cu piatră spartă și o va compacta. Ne dăm seama că nu vor putea instala piatra cubică până de sărbătorile Pascale. Dar are obligația legală și morală, față de cetățenii municipiului Târgu Jiu, să amenajeze zona din fața bisericii. Avem garanția, indiferent de ceea ce se întâmplă afară, că vineri seara condițiile vor fi în regim de șantier, însă zona va fi amenajată, pentru ca cetățenii să poate să ajungă la catedrala de pe Calea Eroilor”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!