spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăCulturaModelaj, desen, pictură și activități educativ-recreative, la Muzeul de Artă

  Modelaj, desen, pictură și activități educativ-recreative, la Muzeul de Artă

  Vineri s-au desfășurat ultimele activități de vacanță la Muzeul de Artă din Târgu Jiu, participanții bucurându-se atât de atelierele de modelaj, desen și pictură, cât și de vizita în muzeu și de jocurile educativ-recreative. Programul de Educație Muzeală continuă, însă, cu Atelierele de Toamnă, activitățile lunii septembrie fiind, deja, stabilite.

  Cu mic, cu mare, toți cei care au venit la atelierul de modelaj și-au dat frâu liber creației. Ei au trebuit să-și aleagă, pe lângă lutul natural, încă patru colori de lut colorat, după care au trecut la treabă, din mâinile lor ieșind lucrări care mai de care mai inspirate.

  Participanții de la atelierul de desen și pictură au povestit ce le-a plăcut cel mai mult în vacanță și au așternut, atât pe carton pânzat cât și pe hârtie, impresiile cu care au rămas.

  Vizita în muzeu și jocurile educativ-recreative au adus un plus de culoare și energie, iar la final, organizatorii au cules impresii, precum și idei pentru activitățile din viitor.

  Au început înscrierile pentru septembrie

  Cine dorește să participe la Programul de Educație Muzeală din în luna septembrie, îl poate consulta pe pagina oficială de Facebook a Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Înscrierile se fac la sediul muzeului, din Târgu Jiu, str. Geneva nr. 8, jud. Gorj, sau la Muzeul de Artă (Str. Traian nr. 2, Târgu Jiu, Gorj), în limita locurilor disponibile.

  Preț bilet/2 ore:    10 lei

  Relații suplimentare: 0766.314.582

  Biletele pot fi cumpărate:

  Luni-vineri:  7.30 – 16.30

  Sâmbătă-duminică: 7.30 – 13.30

  Programul de Educație Muzeală este organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: