spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăAdministratieNoi investiții în parcurile din Târgu Jiu

  Noi investiții în parcurile din Târgu Jiu

  Primăria Târgu Jiu vrea să investească în acest an în modernizarea a două noi parcuri. Astfel, parcul din zona Lido și de cel din cartierul Debarcader urmează să fie înfrumusețate, lucrările urmând să fie realizate în acest an.

  „Proiectul de reabilitare a parcului din cartierul Lido a fost promovat, care are o suprafață de 4.000 de metri pătrați. Este unul dintre parcurile mari din Târgu Jiu. Se vor reconfigura aleile și va crește suprafața de spațiu verde și de plantări de calitate, împreună cu mobilierul și aleea centrală, care va fi reconfigurată. Sistemul actual de alei nu este cel optim din cauza suprafeței mari al acestor alei și a configurației lor. Parcul va fi regândit într-o nouă concepție“, a precizat Raul Chiriac, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

  Parcul Debarcader va fi modernizat

  Raul Chiriac a mai precizat că tot în acest an urmează să fie reabilitat și parcul Debarcader. „Va fi reabilitat și parcul din cartierul Debarcader, care are o suprafață de 6.000 de metri pătrați“, a mai precizat directorul Direcției de Investiții. În plus, traseul fostei mocănițe va fi transformat în parc.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!