spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesNoi investiții în sănătate, făcute de Consiliul Județean Gorj

  Noi investiții în sănătate, făcute de Consiliul Județean Gorj

  Începe reabilitarea, modernizarea și extinderea blocului operator pentru secțiile ORL și Oftalmologie” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Consilierii județeni au aprobat indicatorii economici ai proiectului ce va duce la îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților.

  Votul a fost dat în unanimitate de echipa de consilieri din cadrul Consiliului Județean Gorj.

  ”În calitate de consilier județean, am susținut astăzi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un proiect important în domeniul sănătății. Acest proiect vizează „Reabilitarea, modernizarea și extinderea blocului operator pentru secțiile ORL și Oftalmologie” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
  Valoarea totală a acestor lucrări se ridică la 2.724.044,59 lei, inclusiv T.V.A și estimăm că vor fi finalizate în 4 luni. Această investiție este esențială pentru a crea condiții optime în blocul operator al secțiilor ORL și Oftalmologie, care nu a beneficiat de reabilitare în ultimii ani.

  Cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Gorj, echipa de consilieri județeni și Partidul Social Democrat Gorj, ne angajăm să continuăm investițiile în sectorul sănătății. Acest efort comun va contribui la îmbunătățirea sistemului medical din județul nostru, asigurând servicii de calitate pentru comunitatea noastră’, a transmis consilierul județean Anca Bordușanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: