spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesO frumoasă târgujiancă se iubeşte cu un militar american! Cei doi trăiesc...

  O frumoasă târgujiancă se iubeşte cu un militar american! Cei doi trăiesc în Texas şi se vor căsători la Târgu-Jiu

  madalina 2O tânără din Târgu-Jiu se iubeşte cu un militar american. Mădălina şi Gregory Love s-au cunoscut în urmă cu trei ani în oraşul iubirii, Venezia, şi de atunci trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi locuiesc împreună în statul american Texas, însă spun că se gândesc serios să se mute în România, asta deoarece soţul Mădălinei s-a îndrăgostit iremediabil de tradiţiile şi obiceiurile românilor.

  Reporter: Îţi trăieşti povestea de dragoste în Texas, America, spune-mi mai multe despre cum l-ai cunoscut pe soţul tău şi de cât timp sunteţi împreună?

  madalina 1Mădălina Love: Într-adevăr trăim o frumoasă poveste de dragoste care a început acum 3 ani în Italia. După ce mi-am terminat studiile în România, mi-am urmat părinţii şi m-am mutat împreună cu ei în Venezia. Eu şi soţul meu aveam un prieten comun şi prin intermediul lui ne-am cunoscut. El este militar şi locuia undeva lângă Venezia. Cred că la mai puţin de o săptămână de când ne-am cunoscut, am mers într-o mică excursie în România, împreună cu prietenul nostru şi cu verişorul meu. Greg, soţul meu, a fost fascinat de tradiţiile şi de mâncarea românească, astfel încât peste 2 luni ne-am întors în România pentru a participa la nunta celei mai bune prietene a mea.

  Mădălina şi Greg s-au căsătorit civil în Statele Unite ale Americii, iar ceremonia religioasă şi petrecerea vor avea loc la Târgu-Jiu.

  R.: Urmează să vă căsătoriţi şi religios? Povesteşte-ne despre eveniment.

  madalina 3M.L.: Da, urmează sa ne căsătorim religios pe data de 30 iulie la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” şi suntem extrem de onoraţi să îi avem ca naşi pe Oana şi Cătălin Bărăgan. De asemenea, familia soţului meu va fi prezentă, fiind prima lor vizita în România şi pot să vă spun că sunt extrem de încântaţi, socrul meu deja şi-a cumpărat vreo 2 cărţi despre România şi a început deja să înveţe câteva cuvinte în limba română şi desigur, de abia aşteaptă să viziteze Castelul Bran. Am decis să păstrăm aproximativ toate tradiţiile specific zonei şi sperăm să iasă totul aşa cum ne dorim. Trebuie neapărat să specific un lucru foarte amuzant pentru mine, soţul meu e foarte încântat de faptul că la biserica o să purtăm coroanele în timpul ceremoniei religioase. Când am participat la nunta prietenei mele, a fost foarte plăcut impresionat de acest ritual al Bisericii Ortodoxe.

  R.: Ţi-a fost greu să te acomodezi în America? V-aţi gândit să vă mutaţi în Târgu-Jiu?

  madalina 4M.L.: Locuim în America de aproximativ 1 an şi jumătate şi este superb. Acomodarea a fost puţin greoaie la început, dar pe parcurs am legat noi prietenii, m-am implicat în diverse proiecte la baza militară, de asemenea este o comunitate de români aici, avem o biserică ortodoxă la care mergem destul de des. În plus, soţul meu m-a sprijinit tot timpul şi a încercat mereu să facă acomodarea mea aici cât mai plăcută. Ne-am gândit să ne mutăm în România, dar nu în Târgu-Jiu, ci în Constanţa. Ne-ar plăcea foarte mult să locuim aproape de mare.

  R.: Soţul tău este militar american, spune-ne câte ceva despre el şi cum este în viaţa de zi cu zi.

  gregM.L.: Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când soţul meu este militar în Aviaţie ( United States Air Force), având funcţia de Prim Sergent. Viaţa de militar nu este o viaţă uşoară, dar el şi-o asumă în totalitate şi o face cu mare dragoste. Viaţa noastră ca familie de militari este o viaţă normală, pot zice. Avem mare sprijin din partea bazei militare şi nu suntem singuri în această „aventură”.

  R.: Ai putea spune vreun sacrificiu pe care l-ai făcut pentru a fi cu el?

  madalina 5M.L.: Un mare sacrificiu este acela că sunt foarte departe de familia mea. Nu avem posibilitatea să ne vedem atât de des pe cât ne-am dori, dar încercăm să echilibrăm acest lucru prin conversaţiile telefonice cât mai dese. Dar contează că suntem o familie fericită şi părinţii noştri ne susţin tot timpul în ceea ce facem.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: