spot_img
6.9 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlines(VIDEO): Pacientă cu infecție la coloana vertebrală, operată cu succes în spitalul...

  (VIDEO): Pacientă cu infecție la coloana vertebrală, operată cu succes în spitalul din Târgu Jiu

  O pacientă care suferea de infecție la coloana vertebrală a fost operată cu succes în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, de către medicul neurochirurg Dragoș Coldușu. Femeia nu se mai putea deplasa și nici nu mai putea să urineze normal. După operație, viața femeii a început să reintre în normal.
  „Pacienta Irod e o neascultătoare, dar, în același timp, foarte simpatică mie (o să vedeți singuri în video ce simpatica e după ce «și-a revenit la viață»).
  E genul de persoană pe care nu poți sa stai supărat chiar dacă nu te ascultă.
  Având o infecție la coloana vertebrală, ea nu a ținut cont de recomandările mele și această infecție în loc să se retragă, s-a mărit ajungând ca puroiul să apese pe sacul cu nervi.
  Acestei probleme s-a adăugat și o stenoza degenerativă mai veche a canalului lombar, astfel încât s-a produs o gâtuire a nervilor din fața, dar și din spate, generând dureri extreme lombare și în membrele inferioare însoțite de amorțeli, paralizii, și imposibilitate la mers.
  Practic pacienta nu își mai simțea picioarele și nu mai avea forță în ele, astfel încât era imobilizată la pat și la fiecare minimă mișcare fie de corp sau picioare avea dureri de nesuportat, chiar și sub medicație.
  Din cauza acestor probleme, ea a dezvoltat și probleme de micțiune și nu a mai putut urina, necesitând sonda vezicală.
  Am hotărât intervenția chirurgicală la coloana lombară la 2 etaje, care a decurs fără probleme. Postoperator, s-a continuat tratamentul antibiotic și, prin lucrul în echipă, cu participarea dr. Guță Natalia, din punct de vedere medical observăm în video evoluția la trei săptămâni, rezultatele fiind favorabile.
  Pacienta nu mai prezintă dureri, amorțeli, se poate ridica din pat și merge singură, iar parezele în picioare s-au remis complet.
  De asemenea, după extragerea sondei a putut urina din nou fără probleme.
  Evident va continua recuperarea și sper că, de data aceasta, să asculte recomandările mele, pentru a nu ne întâlni din nou…“, este mesajul transmis de medicul Coldușu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: