spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPetiție semnată de zeci de medici ca pacienții cu suspiciune de COVID-19...

  Petiție semnată de zeci de medici ca pacienții cu suspiciune de COVID-19 să nu fie primiți în unitatea medicală

  Zeci de medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au semnat și au adresat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj o petiție prin care solicitau ca unitatea medicală să nu primească niciun pacient care este suspect de infectare cu noul coronavirus. Adresa este parafată de conducerea Spitalului, Dumitru Vienescu, manager, și de Simona Coleașă, directorul medical.

  Conducerea DSP Gorj susține că, potrivit ordinelor și ordonanțelor în vigoare, toate spitalele trebuie să primească pacienți care prezintă suspiciuni.

  Virusul a ajuns în spitalul din Târgu Jiu nu de la un pacient internat, ci, culmea, prin intermediul unui cadru medical. Este vorba de o infirmieră de la Blocul Operator, sora directorului de îngrijiri medicale a Spitalului Județean de Urgență, care este și ea depistată pozitiv.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Incredibil! Sunt cei care solicitau mărirea (încă!) salariului? Ce au schimbat în atitudine de la măririle deja efectuate?! Ne spune cineva o schimbare petrecută/trăită, în mod autentic, nu la nivel de intenții?! Și cum rămâne cu jurământul? Ce încredere putem avea?!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: