spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPlătiți să stea degeaba. Se reduce programul în centrele de vaccinare!

  Plătiți să stea degeaba. Se reduce programul în centrele de vaccinare!

  Autoritățile au ajuns la concluzia că personalul din unele centre de vaccinare, din Gorj, este plătit să stea degeaba. În consecință, s-a dispus reducerea programului de muncă pentru ca plățile prestatorilor să fie mai mici. În șase locații a fost retras un flux de vaccinare cu serul Pfizer.

  Pentru că numărul celor care solicită imunizarea este tot mai mic de la o zi la alta, autoritățile au decis să nu mai arunce banii pe fereastră, pentru plata personalului. În centrele de vaccinare din mediul rural, respectiv Stoina, Bălești și Bâlteni programul de imunizare a fost redus la intervalul orar 14.00-20.00. Și în centrele din Turceni, Turburea și Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu, nou interval de vaccinare disponibil este în intervalul orar 08.00-14.00. “Se va reduce programul de lucru la câteva centre, pentru ca scăzut numărul doritorilor de vaccin și în aceste condiții încercăm să ne adaptăm ca cei care lucrează acolo să nu stea degeaba. Începând de luni așteptăm planul de reziliență de la directorii spitalelor și se va încerca o revenire la situația normală de dinainte de pandemie în cadrul tuturor spitalelor”, a transmis prefectul Corneliu Răducan Morega.

  Vaccinul la poartă

  Vor fi disponibile echipe mobile pentru vaccinarea în teritoriu. “Am format șase echipe mobile care să fie disponibile oricând, în diferite zone ale județului. O să discutăm cu primarii care au întocmit liste și le-au trimis către Prefectura Gorj și vom face, în weekend, aceste deplasări cu echipele mobile, pentru imunizarea populației din zonele cu persoane mai puțin vaccinate”, a transmis directorul DSP Gorj, Narcis Stoian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: