spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPoveste de dragoste pe ritmurile muzicii populare gorjenești! Anca și Ică Puiu...

  Poveste de dragoste pe ritmurile muzicii populare gorjenești! Anca și Ică Puiu s-au cunoscut pe scenă!

  puiu anca delia 4Pasiunea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, atunci când a luat decizia de a cânta alături de o formație! Ambițioasă și hotărâtă să reușească în viață, făcând ceea ce îi place, Anca Delia Puiu are acum o carieră în plină dezvoltare și o viață așa cum a visat! Lucrează ca economist și cântă în timpul liber, vocea sa frumoasă impresionându-i pe cei care o ascultă. Și-a cunoscut soțul grație pasiunii comune pentru muzică și nu ar mai putea trăi unul fără celălalt! În prezent, Anca și Ică Puiu colaborează cu o formație din Craiova și sunt chemați la multe evenimente pe care le onorează cu succes!

  puiu anca delia 55Ana Delia Puiu are 36 de ani și este economist la o firmă din municipiul Târgu-Jiu. Pasiunea pentru cifre se îmbină perfect cu aceea pentru muzică, iar tânăra a reușit să aibă ceea ce își dorește. La sfârșit de săptămână, economista cântă alături de soțul său, Ică Puiu, cu o formație din Craiova și merg la diverse evenimente. Nu ar mai putea trăi unul fără altul, au împreună doi copii și spun, zâmbind, că s-au cunoscut pe scenă, grație muzicii și talentului pe care ambii îl au. „Sunt economist și lucrez la o firmă din municipiu. Am terminat liceul Economic și apoi facultatea în domeniul economic. Sunt o fire veselă care iubeşte tot ce este frumos: natura, copii, florile, animalele şi nu în ultimul rând muzica. Pasiunea pentru muzică datează din copilărie, de mai 23 de ani și nu cred că va dispărea vreodată! Acum cânt alături de soțul meu cu o formație din Craiova și suntem foarte încântați de colaborare!”, a spus economista pasionată de muzica populară.

  puiu anca delia 44Reporter: De când cântați și cum ați descoperit că aveți talent la muzică?
  Anca Puiu: Cânt de mică de la grădiniţă. Îmi amintesc că atunci eram foarte încântată de muzică, ca și acum! Pe vremea aceea, doamna educatoare mă punea să cânt la serbări şi eram aplaudată de părinţi. Când aveam musafiri acasă, mă urcam pe masă, ţineam un spray în mână pe post de microfon şi cântăm cu foc. M-am apucat serios de muzică de la vârsta de 13 ani, când am început să cânt alături de o formație pe la barurile unde se organizau baluri. Mama nu era aşa încântată de pasiunea mea. Anii au trecut, eu nu am renunțat, iar astăzi sunt acolo unde vreau să fiu. Acum, mama se bucură când mă vede în ziare sau la televizor, când mă aude cântând.

  puiu anca delia 45Rep.: Cum v-ați cunoscut soțul? Aveți copii?
  Anca Puiu: Pe soț, solistul Ică Puiu, l-am cunoscut tot cu ajutorul muzicii! Având această pasiune comună pentru muzica populară, ne-am îndrăgostit imediat. El este sufletul meu pereche, avem doi băieţi și putem spune că suntem o familie împlinită din toate punctele de vedere. Împreună am muncit să ajungem ceea ce suntem astăzi și nu am schimba nimic! Avem planuri de viitor, le vom face realitate împreună. Ne unește dragostea, respectul și pasiunea pentru muzica populară!

  Rep.: Ce ne puteți spune despre formația alături de care cântați în prezent? De când faceți parte din echipă?
  Anca Puiu: În prezent avem o colaborare cu o formație din Craiova. Colaborăm de la începutul anului și putem spune că avem succes și lumea este mulțumită de prestația pe care o facem împreună. Avem diverse evenimente la care suntem chemați, totul este foarte ok!

  anca ica puiuRep.: Cântați la nunți, chefuri, petreceri? Cum vă găsesc mirii sau cei care organizează petrecerile?
  Anca Puiu: Avem destul de multe evenimente în acest moment și suntem extrem de bucuroși că oamenii sunt mulţumiţi de atmosfera pe care noi o facem. Cântăm în diverse zone: Gorj, Dolj, Timișoara, Vâlcea. Oamenii ne pot găsi și pe Facebook, la telefon, prin alți miri. Formația se numește System Group!

  puiu anca muzica1Rep.: Ce melodii aveți în repertoriu? Doar muzică populară?
  Anca Puiu: Cântăm melodii de la toţi solişti cunoscuţi, dar avem şi piese proprii. Cântăm și alte genuri de muzică, nu numai muzică populară. Știm câte puțin din fiecare, în așa fel să facem față oricărei cerințe. Cântăm cu drag și din suflet! Ne dorim ca persoanele care ne ascultă să se simtă bine, să le palcă!

  puiu anca delia s sotulRep.: După atâția ani, ce înseamnă muzica pt dvs?
  Anca Puiu: Pentru mine, muzica este un leac al sufletului! Cânt când sunt bucuroasa, dar și atunci când sunt supărată şi uite aşa uit de tot. Îmi place să cânt melodii ritmate, vesele, melodii de dragoste care transmit o stare de bine omului, melodii care au un mesaj, versuri care spun mai multe, care te învață!

  Puiu Anca Delia formatieRep.: Ați scos și un album individual?
  Anca Puiu: Nu am scos un album, lucrăm la acesta și pot să spun că ne apropiem de final. Acesta era unul dintre planurile noastre, reușim să îl facem realitate! Sperăm să urmeze și altele! Și sperăm ca muzica noastră să fie ascultată de cât mai multe persoane melomane!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: