spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu va lipsi de la întâlnirea lui Ciucă cu partidul: „În același...

  Romanescu va lipsi de la întâlnirea lui Ciucă cu partidul: „În același loc cu Ion Iordache nu voi fi niciodată”

  Primarul PNL al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că se va întâlni la Târgu Jiu cu premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, doar în calitate de primar, nu și la întâlnirile de partid. Asta pentru că nu vrea să stea pe același loc cu Ion Iordache, președintele organizației județene, cu care e în conflict deschis. 

  Joi, 27 aprilie, s-a anunțat că Ciucă va veni în Gorj cu ocazia lansării Fondului de Tranziție Justă, eveniment la care a fost invitat și Romanescu: „Am primit o singură invitație din partea doamnei prefect, Cristina Cilibiu, de a participa joi la întâlnirea care va avea loc la amfiteatrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Voi fi prezent acolo. Întâlnirea are ca temă lansare unor proiecte cu finanțare europeană. Voi confirma prezența mea la acea întâlnire pentru că aceasta ne privește și pe noi“, a precizat Romanescu, la o emisiune de la Radio Infinit. Primarul speră să obțină fondurile necesare pentru amenajarea unui parc fotovoltaic pe șapte hectare în zona Ciocârlău, pentru asigurarea iluminatului public, dar și amenajarea unui parc industrial pe platforma fostului CET.

  Să nu-l mai vadă pe Iordache

  Romanescu, care este președinte al organizației PNL Târgu Jiu, a precizat că la întâlnirile politice nu se duce: „Nu voi participa, îmi păstrez calitatea de primar al Municipiului Târgu Jiu. În același loc cu Ion Iordache nu voi fi niciodată! Modul în care a fost abordată relația cu organizația municipală mă determină să mă delimitez de domnul Iordache, nu de organizație” a mai spus Romanescu. Primarul Târgu Jiului este în conflict cu președintele PNL Gorj, Ion Iordache, care a spus recent că cine vrea să candideze trebuie să se supună și să respecte regulile partidului, ca să mai fie susținut de PNL pentru un nou mandat.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!