spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesScandal erotic în Spitalul Judeţean de Urgenţă: sex lângă pacienţii cu COVID-19

  Scandal erotic în Spitalul Judeţean de Urgenţă: sex lângă pacienţii cu COVID-19

  Un scandal erotic de proporţii a izbucnit în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgum Jiu, după o sesizare anonimă trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii.
  O asistentă medicală şi un medic, care îşi desfăşoară activitatea în Secâţia ATI Covid, sunt acuzaţi că au avut relaţii intime chiar în cadrul unităţii medicale, lângă suferinzii aflaţi în stare gravă.
  În reclamaţiese arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul.

  ”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri. (…) A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. cât de penibil cu toate panaramele care omoară oameni nevinovați. se moare în draci la Târgu Jiu din cauza pilelor și relațiilor. Cum să angajezi prostituate la spital??? Rușineeee

  2. Nu își pot stăpâni instinctele. Aceste primate huzuresc in spitale pe salarii uriase oferite de stat fara prea mult efort pentru pacidenti. Asa se intampla peste tot, femeile învârt pe degete orice bărbat, ca și in cazul de fata, pentru foloase, promovari, etc. Trimiteți soției medicului hnui nesaț despre bravul sau bărbat…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: