spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSe finalizează un proiect important pentru Târgu Jiu

  Se finalizează un proiect important pentru Târgu Jiu

  Se finalizează lucrările la proiectul cu finanțare europeană care prevede modernizarea iluminatului public din Târgu Jiu. Urmează perioada de audit energetic și luminotehnic, iar apoi recepția.

  Proiectul în valoare de 5 milioane de euro presupune reducerea consumului de energie cu 40% și prevede instalarea a 27 de kilometri de fibră optică, folosită atât pentru gestionarea iluminatului, cât și pentru fluxul de date necesar INFOTRAFIC.
  A fost înlocuit vechiul sistem de iluminat cu echipamente moderne și eficiente, s-au montat peste 27 de kilometri de rețea electrică, peste 27 de kilometri de fibră optică și peste 1.000 de corpuri luminoase.

  „În completare, avem încă două proiecte care prevăd modernizarea iluminatului public în toate cartierele municipiului, cu bani de la Fondul de Mediu. Costurile se ridică la aproximativ un milion de euro fiecare. Primul este în licitație publica, cel de al doilea este la faza de semnare a finanțării. Excepție vor face doar străzile pentru care Primăria Târgu Jiu a reabilitat deja iluminatul public”, anunță primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: