spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesSenator de Gorj: Voi susține amendamentele sindicale pentru viitoarea lege a pensiilor...

  Senator de Gorj: Voi susține amendamentele sindicale pentru viitoarea lege a pensiilor la Comisia Juridică

  Unul dintre parlamentarii de Gorj a anunțat că va susține amendamentele primite de la sindicatele din Complexul Energetic Oltenia pentru modificarea proiectului Legii pensiilor.

  Senatorul de Gorj Cristinel Ion Rujan a precizat că toate amendamentele au fost pregătite și vor fi analizate în cosmiile de specialitate. Rujan este membru în Comisia Juridică din Senat. Parlamentarul de Gorj a precizat că va susține toate amendamentele care sunt în favoarea minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia.

  Voi susține amendamentele sindicale pentru viitoarea lege a pensiilor la Comisia Juridică. Eu voi face tot ce va depinde de mine să îmi conving colegii să intre aceste amendamente la articolele din Lege. Ele au fost prezentate de sindicate și la discuțiile de la Ministerul Muncii. Eu sper să fie prinse în textul viitorului act normaitv”, a menționat senatorul de Gorj, Cristinel Ion Rujan.

  Există o serie de modificări care îi dezavantajează major pe angajații Complexului Energetic Oitenia. Este vorba de reducerea cu numai 10 ani a vârstei de pensionare în viitorul act normativ, față de 13 ani, în actuala Lege a pensiilor, modificată prin Legea 197. Dacă va trece în forma propusă Legea pensiilor, minerii și energeticienii vor putea să iasă la pensie cu 10 ani mai devreme și nu cu 13 ani. Totodată, va fi eliminat de la pensionarea mai devreme personalul de la mentenanță și din categoriile asimilate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: