spot_img
13 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSocial democrații au „INTERZIS” la întânirea cu premierul și miniștrii României

  Social democrații au „INTERZIS” la întânirea cu premierul și miniștrii României

  Parlamentarii și subprefecții PSD de Gorj nu au primit invitație la anunțata vizită a premierului Nicolae Ciucă, ce urma să vină azi la Gorj însoțit de câțiva miniștri, pentru lansarea ghidurilor Programului Tranziție Justă.

  Potrivit unor surse, primul ministru nu ajunge, cel puțin în prima parte a zilei, având alt program. Rămâne de văzut dacă și care dintre miniștri va participa la programul anunțat de liberalii gorjeni, care sunt interesați, mai mult, de a doua parte a zile, când aveau anunțată întâlnire de partid cu premierul și conferință de presă pe teme politice.

  Parlamentarii și subprefecții PSD de Gorj au „interzis” la întâlnirile oficiale pe teme administrative de astăzi, la care trebuiau să participe premierul României și câțiva miniștri, ei neprimind invitație din partea Instituției Prefectului, care s-a ocupat de organizare.

  „Nu cunosc programul sau subiectele pe care le va aborda domnul prim-ministru în timpul vizitei de la Gorj, deoarece nici eu nici colegii mei parlamentari nu am fost invitați la întâlnirea cu șeful Guvernului României. Din ce cunosc, nici domnii subprefecți, Ninel Muja și Mihai Istrate, nu se aflau ieri pe lista participanților, deși sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu. Acest program (Programul Tranziție Justă, n.n.) este extrem de important pentru dezvoltarea Gorjului și îi acordăm cea mai mare atenție. Profit de această ocazie pentru a felicita echipa Consiliului Județean Gorj pentru implicarea în implementarea acestui proiect.” a declarat deputatul PSD de Gorj Mihai Weber.

  Președintele Consiliului Județean Gorj, spune că ai săi colegi care sunt implicați în pregătirea și implementarea acestui program de finanțare sunt la Bruxelles, la o întâlnire programată exact pe această temă: „Echipa Consiliului Județean Gorj se află la Bruxelles, pentru a discuta cu oficialii europeni referitor la implementarea Programului Tranziție Justă, alături de reprezentanții celorlalte județe beneficiare de fonduri prin acest program. Din păcate, există o întârziere privind lansarea ghidurilor pe FTJ, deși pentru județul Gorj acești bani sunt extrem de importanți, având în vedere că activitatea Complexului Energetic Oltenia este în restrângere, iar Gorjul are nevoie de bani pentru dezvoltare. Din delegația care se află la Bruxelles fac parte și reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, cei care se ocupă de elaborarea acestor ghiduri.”

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: