spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSpitalele din Gorj gem de pacienți cu COVID-19

  Spitalele din Gorj gem de pacienți cu COVID-19

  Spitalele din județul Gorj în care sunt tratați pacienți cu COVID-19 sunt aproape pline. Aproape 100 de pacienți cu SARS-CoV-2 au ajuns în ultima perioadă la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, iar, în aceste condiții, spitalul va ajunge în puțin timp la capacitate maximă. Potrivit managerului spitalului, aproape toți pacienții sunt nevaccinați. „Am avut între 14 și 16 internări pe zi și să mai avem câte un loc sau două la terapie intensivă. În câteva zile vom fi la capacitate maximă, dacă se va merge în acest ritm“.

  Pacienți cu COVID-19 cu vârste de câteva zile

  În spitalul din Târgu Cărbunești sunt internați cu COVID-19 pacienți cu vârste de numai câteva zile și până la 95 de ani. „Sunt pacienți de la trei zile sau nouă zile și până la 95 de ani. Am observat că rata de infectare este mai mare și că cei care stau acasă mai mult timp, situația lor este mai gravă. Dintre toți pacienții care au venit, doar cinci era vaccinați“, a spus Constantin Târziu.

  Situația este gravă și la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Toate locurile de terapie intensivă de la unitatea medicală de pe strada A.I. Cuza din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu sunt pline. De asemenea, din cele 50 de paturi la secția de Boli Infecțioase destinate bolnavilor cu COVID-19 sunt ocupate 47.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: