spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlines"Ţăranul cu Maseratti" se luptă cu o roată grea de 350 de...

  „Ţăranul cu Maseratti” se luptă cu o roată grea de 350 de kilograme

  Petre Crăete, cunoscut ca şi „Ţăranul cu Maseratti” se antrenează de zor pentru lupta cu Zmărăndescu. Să fie în formă, tânărul gorjean s-a pus pe treabă, având ca mentor chiar pe VIP-ul pe care îl apără. Antrenamentele au început deja, chiar dacă Zmărăndescu nu a dat nici un semn că ar fi ridicat mănuşa aruncată de către Crăete, zilele trecute, prin intermediul mass-media.

  Petre Crăete, bodyguardul luptătorului britanic, Alex Reid a început antrenamentele, pentru a fi în formă atunci când se va lupta cu Zmărăndescu. Mentorul său este chiar Alex, care de altfel îl şi susţine în lupta pe care intenţionează s-o pună la cale. „Sunt convins că îl voi bate pe acest Zmărăndescu, care în urmă cu cinci ani s-a lăudat că îi bate pe toţi. Eu vreau să-i arăt că nu e chiar aşa, şi sper ca acesta să răspundă provocării lansate. Meciul nu contează unde va avea loc. Poate în România, sau în oricare altă parte. Nu mi-e teamă de el”, spune Petre Crăete, hotărât să-l învingă pe fostul bodyguard al lui Gigi Becali. Petre Crăete este dispus să-l provoace pe Iftimoaie, dacă Zmărăndescu nu dă curs provocării. „Nu mă tem de nimeni. Sunt în stare să mă bat cu oricare alt luptător, fie el Iftimoaie, sau Moroşanu. Cred că antrenamentele îşi vor spune cuvântul, mai ales că Alex, patronul meu mă antrenează şi mă susţine. Meciul va fi găzduit chiar de Alex la Londra, în care eu mă voi lansa, dar sunt dispus să mă lupt oriunde”, a mai spus Crăete, convins că va ieşi învingător din lupta cu oricare dintre românii noştri deja faimoşi.

  Zmărăndescu nu este decât un „luptător de tinichea”

  Întrebat de ce şi-l doreşte pe Zmărăndescu în ring, gorjeanul stabilit în Anglia de ceva vreme, spune că luptătorul cu pricina nu l-a supărat cu ceva anume, ci doar vrea să răspundă la provocarea făcută de fostul bodyguard al lui Becali, în urmă cu cinci ani: „În urmă cu cinci ani, pe vremea că eu nu eram băgat în seamă, pentru că eram prea tânăr, Zmărăndescu a făcut o provocare la adresa tuturor românilor, spunând atunci că e în stare să învingă orice român. Am ţinut minte şi acum sunt sigur pe mine şi, convins că-l voi pune la pământ. Sunt dispus să-i răspund la provocare, şi aştept ca el să ridice mănuşa aruncată de mine”, a mai spus Petre Crăete. Antrenamentele decurg conform programului, iar ca să se menţină în formă, Crăete se luptă cu roţi care au o greutate de 350 de kilograme. „Am cel mai bun antrenor şi ca să mă menţin în formă, mă joc practic cu roţile grele de sute de kilograme. O să fiu pregătit să arăt românilor de pretutindeni că nu mă tem de nimeni. Mai mult decât atât, eu prin această luptă vreau să transmit un mesaj, pentru că sunt mâhnit pe mafia din toate sporturile”, a completat Petre Crăete, hotărât să-i dea o bătaie bună lui Zmărăndescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: