spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEducatieUE finanțează UCB

  UE finanțează UCB

  Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu a reușit să acceseze un proiect pe fonduri europene, în vederea consilierii studenților, pentru a-și găsi un loc de muncă.

  „Scopul general al proiectul este de a dezvolta și consolida capacitatea instituțională a UCB prin consilierea și orientarea profesională a studenților universității, utilizând mecanisme și instrumente care să vizeze facilitarea tranziției către piața muncii a studenților UCB. Relația cu mediul de afaceri este o prioritate, pe termen scurt, mediu și lung, prin exemple de bună practică, prin stimularea parteneriatelor active pentru inserția pe piața muncii, prin dezvoltarea activităților curriculare și extracurriculare generatoare de competențe și abilități transversale. Managementul carierei, programele de consiliere profesională, la nivel instituțional, sunt priorități asumate de către UCB.

  Obiectivul general al proiectului propus vizează dezvoltarea activităților de consiliere și orientare profesională  a studenților, în vederea tranziției mai facile către piața muncii“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: