spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlines„Viața cum îmi place mie”, tema săptămânii la muzeu

  „Viața cum îmi place mie”, tema săptămânii la muzeu

  Viața cum îmi place mie” a fost tema săptămânii la Atelierele de Creație și Educație care s-au desfășurat vineri la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Peste 50 de copii, organizați pe două grupe, au participat la jocuri educative, au vizionat filmulețe inspiraționale și au folosit artele combinate, pentru a lucra, într-un mod plăcut și relaxant, la viitorul lor, prin grafică de carte, oratorie și modelaj.

  Prima grupă, formată din elevi ai Școlii Gimnaziale Constantin Săvoiu, și-au „editat” și prezentat „Cartea visurulor mele”, în care au arătat cum le place să decurgă viața lor, în viitor. A doua grupă, formată din copii aflați sub îngrijirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, precum și din copii înscriși individual, au realizat „Tabloul vieții mele”, prin tehnica modelajului. Toți participanții au pus, astfel, o piatră la temeia personalității lor, lucrând, împreună cu întrumătorii atelierului, la viitorul lor, prin activități de căutare a vocației și de determinare a mediului în care își doresc să trăiască.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!