spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
joi, februarie 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVIDEO: Tânărul de 22 de ani de la Turburea a fost condus...

  VIDEO: Tânărul de 22 de ani de la Turburea a fost condus pe ultimul drum. Peste 500 de oameni au fost prezenți la înmormântare

  Andrei Bogdan, tânărul de 22 de ani care a murit într-o pădure din Săulești, a fost condus pe ultimul drum. Acesta era din comuna vecină, Turburea.

  Mai multe mașini de transport au făcut parte din cortegiul funerar. Mașinile au claxonat îndelung, în semn de omagiu pentru tânărul care și-a pierdut viața într-un mod cumplit.

  Sute de oameni l-au condus pe Andrei pe ultimul drum. Familia este devastată de durere, mai ales că acesta era singurul copil la părinți.

  A murit în timp ce executa lucrări în pădure

  Tânărul de 22 de ani a murit după ce executa lucrări într-o pădure din Săulești cu un boldoexcavator. Un copac a căzut pe utilaj, iar tânărul a murit pe loc. Echipele de intervenție au constatat că tânărul era decedat.

  Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, deplânge decesul tânărului: „Era un băiat de foarte bun. Era un meseriaș foarte bun. Repara un motor de la cap la coadă. A lucrat la societatea primăriei și era foarte priceput la tot ce ține de partea tehnică“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: