spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăInterviuriCristi Rujan: Nu voi părăsi PSD pentru nici-un alt partid...

  Cristi Rujan: Nu voi părăsi PSD pentru nici-un alt partid…

  -Rep.:  In spațiul public, adversarii politici, încearca să inoculeze ideea că „în PSD mai sunt și oameni care și gândesc”, în aceasta categorie „frecventabilă” nominalizandu-vă pe dvs. și pe Cosmin Popescu. Incearcă să vă dezbine?

  – C.R.: PSD Gorj este o echipă foarte puternică și unită. Nu există fisuri, deși unele persoane, din afara partidului, încearcă sau vor încerca să dezbine. Nu vor reuși. Disperarea neputinței, destructurarea organizațiilor, plecarea membrilor, căderea accelerată în sondaje spre un procent cu o cifră la Gorj,  îi împinge spre gesturi necugetate, alimentate de falsa reprezentare că banii pot rezolva orice problemă. Cetățenii observă, simt trufia, și înțeleg foarte bine ce se întâmplă.

  -Rep.: Care este targetul PSD pentru 2024?

  – C.R.: PSD va câștiga toate alegerile în județul Gorj în anul 2024, pentru că oamenii au realizat că suntem serioși, onești și profesioniști. Activitatea noastră este orientată exclusiv către rezolvarea problemelor județului nostru, iar cetățenii din Gorj sunt în centrul atenției noastre.

  -Rep.: Acum exact 3 ani plecați din funcția de prefect al județului, iar mai apoi vă alaturați echipei PSD în lupta pentru parlamentare. Care credeți că au fost atuurile dvs.?

  – C.R.: Atât activitatea administrativă, de peste 15 ani în înalte funcții publice în autorități centrale ale statului, cât și cea didactică, de peste 23 de ani în învățământul superior juridic, reprezintă fundamentul activității mele actuale, de reprezentare cu onoare a gorjenilor în Senatul României. Valorific în plan politic, parlamentar, experiența administrativă și cunoașterea juridică.

  -Rep.: De ce la PSD?

  – C.R.: Pentru că doi oameni serioși și corecți, Mihai Weber și Cosmin Popescu, mi-au facilitat această oportunitate de manifestare politică și pentru că eu sunt convins că  valorile social-democrate reprezintă, în primul rând, grija față de oameni și antreprenoriatul autohton.

  -Rep.: In politica romanească se poartă transferurile. Vă vedeți în altă formațiune politică?

  – C.R.: Nu voi părăsi niciodată PSD pentru nici-un alt partid, indiferent de ofertă, împrejurare sau context politic.

  -Rep.:Poate fi Marcel Romanescu candidatul PSD la primaria Târgu-Jiu ?

  – C.R.: Lupta pentru primăria Târgu-Jiu nu este ușoară, dar suntem pregătiți pentru orice situație, avem soluții și oameni pregătiți, implicați, care pot câștiga orice competiție. Un primar în funcție are un ascendent electoral de minimum 15 procente față de principalul contracandidat. Dacă Marcel Romanescu se va exprima, fără echivoc, în sensul unei candidaturi din partea PSD și va adera la echipa noastră, devenind astfel colegul nostru, atunci, sigur, pe baza unei abordări pragmatice și raționale, de relevanță electorală, va reprezenta principala noastră opțiune.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!