spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateCămin de bătrâni cu activitatea suspendată, găsit funcționând la Țicleni

  Cămin de bătrâni cu activitatea suspendată, găsit funcționând la Țicleni

  După ce premierul Marcel Ciolacu a cerut controale în toate centrele de îngrijire din țară, în urma scandalului azilelor groazei de lângă București, un cămin privat de bătrâni, care avea activitatea suspendată de autorități, a fost găsit funcționând în orașul Țicleni.

  O comisie mixtă formată din reprezentanți de la mai multe instituții au mers în control la căminul privat din Țicleni . „Este un cămin neautorizat“, a spus reprezentantul uneia dintre instituțiile de control.

  Activitatea căminul a fost suspendată, în urmă cu două luni, de Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Gorj, dar cu toate acestea, a fost găsit funcționând, la ora controlului fiind în el 7 persoane vârstnice.

  Conducerea Prefecturii Gorj a anunțat, luni, că vor fi făcute verificări în toate centrele din județul Gorj: „La nivel național s-a luat decizia verificării tuturor centrelor de stat sau particulare cu domeniul de activitate în asistență pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități.
  În consecință, prin ordin al Prefectului Județului Gorj, au fost numite comisii mixte formate din reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Gorj, Direcției de Sănătate Publică Gorj, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: