spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăInterviuriInterpreta Larisa Cârlugea, scriitor în devenire! „Îmi place foarte mult să compun,...

  Interpreta Larisa Cârlugea, scriitor în devenire! „Îmi place foarte mult să compun, să îmi imaginez anumite întâmplări, să creez!”

  larisa carlugea 34Larisa Cârlugea, o tânără muncitoare și talentată din orașul Rovinari, se află la început de drum în domeniul muzical. Cu aspirații mari pentru viitor, adolescenta scrie și proză. Profesorii de limba și literatura română, care i-au citit textele, spun că eleva în vârstă de 15 ani are talent. O parte din textele sale pot fi citite pe site-ul Revistei Cult-ura, fetița colaborând de câteva luni cu publicația.

  larisa carlugea wEleva Larisa Cârlugea este ambițioasă și își dorește să exceleze în domeniul muzicii, dar și în cel al literaturii. Ca să ajungă să își împlinească visurile, copila repetă zilnic și se dedică pasiunilor sale, dar reușește să aibă și rezultate școlare bune. De asemenea, încearcă să scrie cât de des poate. Parte din textele sale sunt publicate săptămânal în Revista Cult-ura. Este elevă la Școala Generală Nr. 1 din Rovinari și provine dintr-o familie simplă, dar de oameni iubitori, care își ajută și își iubesc copiii. „Ambiția pot să spun că mă caracterizează din toate punctele de vedere, deoarece înfrângerile mă înalță din ce în ce mai mult! Visul meu este să fiu o mare interpretă de muzică populară, să fac oamenii să simtă ce simt și eu atunci când le transmit bucuria de a cânta! Știu că mai am foarte mult de muncă să îmi îndeplinesc acest vis și sper să devină realitate! Familia mea mă susține în tot ceea ce fac și este mereu alături de mine și, chiar dacă tatăl meu este plecat la muncă în București, am două minunate ființe care îmi inspiră încredere. Aceasta sunt mama și sora mea, Andreea, pe care le iubesc enorm”, a spus Larisa Cârlugea. Când are timp, Larisa exersează și vioara, căci de curând s-a îndrăgostit de acest instrument. „Muzica pentru mine este o icoană sfântă și binecuvântătoare, iar în afară de aceasta, mă ocup de vioară în limita timpului disponibil. Îmi place să călătoresc foarte mult și îmi place să comunic, să descopăr fiecare comoară ascunsă în persoane, îmi plac lucrurile noi și chiar dacă, totuși, am 14 ani și trebuie să am anumite responsabilități, mai fac câte o mică excepție și îmi dau frâu copilăriei! Sunt o persoană foarte prietenoasă și iubitoare, mă atașez foarte repede de o persoană și greu renunț la sentimentele față de ea. Prietenia valorează foarte mult pentru mine!”, a încheiat eleva talentată.

  Q and A

  Reporter: Larisa, pe lângă pasiunea înflăcărată pentru muzica populară, scrii proză! Când ai început să faci acest lucru?

  Larisa Cârlugea: Scriu din clasa a V-a. Îmi place foarte mult să compun, să îmi imaginez anumite întâmplări, să creez, să fac oamenii să simtă exact ceea ce vreau să transmit, iar zâmbetul lor atunci când citesc respectivul text, fac miliarde de cuvinte de laudă pe care ar putea să mi le adreseze!

  Rep.: Mai ții minte ce titlu și ce subiect avea primul text?

  larisa carlugea rovL.C.: Țin minte că de la o vârstă fragedă îmi plăcea să descriu tablouri din natură și eram atât de fericită și mândră că doamnei mele profesoare îi plăcuse compunerea la care muncisem destul de mult! Atunci mi-am dat seama că hârtia și pixul sunt două minunății pe care Dumnezeu le-a transformat în două mijloace prin care noi, oamenii de rând, putem să transmitem anumite sentimente.

  Rep.: De ce crezi că ți s-ar potrivi actoria? Dna. Emilia Nanu mi-a spus că ești extraordinar de expresivă și pui suflet când cânți, ea considerând că ar fi o idee bună teatrul sau actoria.

  L.C.: Presupun că actoria se împletește cu cele două pasiuni ale mele: scrisul și muzica. Simt că muzica se îmbină perfect cu actoria, asta făcându-ne să ne transpunem în acele stări pe care melodia o cere, iar duioșia pe care o are cântărețul în glas, trebuie să pătrundă în inima ascultătorului, iar mesajul cântecului trebuie să fie prezent și pe chipul interpretului. Asta încerc eu să fac când sunt pe scenă!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: