spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăJustițieCetățean din Bibești, lăsat fără permis, pentru că a staționat zece minute...

  Cetățean din Bibești, lăsat fără permis, pentru că a staționat zece minute cu tractorul pe un drum îngust! Putea să mai treacă însă o mașină

  Un cetățean care deține un tractor a rămas fără permis, după ce a fost reclamat la poliție de un vecin, cu care este în relații de dușmănie. Situația s-a petrecut sâmbătă seara, pe raza localității Bibești, din comuna gorjeană Săulești.

  Proprietarul susține că a staționat cu tractorul lângă adăpostul de animale, pentru doar zece minute, perioadă în care vecinul ar fi apelat la poliție. La fața locului a venit un echipaj de la Poliția Târgu Cărbunești și, deși proprietarul susține că ar fi mutat imediat tractorul, duminică, s-a trezit cu poliția la poartă, fiind anunțat că i se ridică permisul de conducere și că polițiștii i-ar fi făcut dosar penal. Asta pentru că proprietarul tractorul ar fi blocat intenționat drumul respectiv, deși totul s-a întâmplat pentru doar câteva minute, iar pe lângă tractor era loc pentru trecerea autovehiculelor.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  1. Astai poliția din ziua de azi. Prima oară verificați și pe urmă luați măsuri. Ăștia în schimb iau măsuri și omul pierde timp în instanță pentru a-și dovedii nevinovăția.
   Dacă era o ,,cunoștiință” dea agențiilor cum procedau ?

  2. Cred ca polistul Kovacs Valer ar trebui sa treacă și pe la nemernici aia ,și săi învețe puțină etică morală, dar din păcate P.C.R nu va muri niciodata

  3. Da în judecata polițistul personal pentru abuz în serviciu și necunoașterea legii.Blocheaza unii străzi sau linii de tramvaie în București și nu li se ridica permisul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: