spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlines„Comedia din comedie”, pe scena teatrului din Târgu Jiu! Piesa, regizată de...

  „Comedia din comedie”, pe scena teatrului din Târgu Jiu! Piesa, regizată de celebrul „Arlechino”!

  O nouă premieră va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu-Jiu. „Comedia din comedie” (cântec, joc și voie bună), în regia lui Mihai Gruia Sandu, actorul care l-a jucat ani la rândul pe „Arlechino”, va fi prezentată publicului târgujian.

  Piesa este deosebit de spectaculoasă, având parte de toate ingredientele unui adevărat show. Este a doua premieră din această stagiune a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, după „Burlacul II”, care s-a bucurat de un mare succes. „Va avea loc premiera piesei «Comedia din comedie». Marian Negrescu, Sorin Giurcă, Cosmin Brehuță, Andreea Chirițescu, Dan Calotă sunt câțiva dintre actorii care vor juca în această minunată piesă. Spectacolul se bucură de muzică live, formația Dell arte Band: doamna profesor Luiza Bodnar se ocupă de formația alcătuită din elevi. Regia și scenariul sunt semnate de domnul Mihai Gruia Sandu. Vă așteptăm cu drag la agenția teatrală, pentru a vă achiziționa bilete. Mai sunt încă locuri!”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

  Puteți suna la Agenția teatrală și vă puteți rezerva bilete: sâmbătă, prețul unui bilet este de 30 de lei, iar duminică este 20 de lei. Pentru duminică mai sunt 60 de locuri disponibile. „Commedia dell arte este cel mai dificil gen de teatru de când s-a inventat teatrul laic. A fost o aventură artistică. Trupa teatrului din Târgu-Jiu încearcă să se revigoreze, iar lucrurile evoluează pozitiv și tocmai de aceea au abordat acest gen de teatru. Este unul din semnele că lucrurile evoluează professional. Este un gen de teatru care nu se mai practică, un gen care permite totul, o libertate totală. Pe vremea când eram eu student, era obligatoriu să se studieze toate genurile de teatru! Cine știe commedia dell`arte, știe teatru! (…) Noi lucrăm cu emoțiile, trăirea pe scenă este cea mai importantă, căci actoria este un mod de viață”, a spus Mihai Gruia Sandu.

  La conferința de presă de prezentare a piesei au participat și doi dintre cei mai tineri actori ai teatrului Dramatic Elvira Godeanu: Adrian Șerban și Andreea Chirițescu. Ambii au spus că întâlnirea cu profesorul Mihai Sandu Gruia a fost o lecție din care au avut foarte multe de învățat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!