spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăMondenFlori Bădiţă s-a apucat de cules căpşuni

  Flori Bădiţă s-a apucat de cules căpşuni

  Este perioada culesului la căpşuni şi cum este nevoie de o mână în plus de ajutor, unele vedete nu se dau în lături. Aşa se face că frumoasa gorjeancă, Flori Bădiţă s-a trezit dis-de-dimineaţă şi a intrat în grădină să dea o mână de ajutor la culesul căpşunilor.

  Flori Bădiţă, cea care a câştigat anul trecut un concus televizat de miss, a lăsat capitala şi munca de vedetă în favoarea comunei natale, Polovragi. Şi asta pentru că mama sa, care locuieşte la Polovragi are nevoie de ajutor pentru culesul căpşunilor. Şi-a luat astfel câteva zile libere să participe la această activitate, devenită deja tradiţie, în ograda proprie şi, dacă mai rămâne timp îşi ajută şi rudele la adunatul recoltei. „Îmi place să culeg căpşunile, şi dacă sunt mari şi frumoase cu atât mai uşor şi bine pentru mine. Mi-am luat câteva zile libere şi am dat o fugă la Polovragi să ajut la cules, pentru că este nevoie de o mână de ajutor în plus, mai ales ca mama este singură şi eu trebuie s-o ajut”, a dezvăluit Flori Bădiţă, încântată de recolta din ograda proprie.

  „O să revin curând că mai e multă treabă”

  Chiar dacă acum are un alt statut, frumoasa gorjeancă nu lasă munca la ţară în spinarea altora. Rudele nu le-a uitat, ci mai de grabă s-a înfiinţat în grădină dis-de-dimineaţă să dea o mână de ajutor la culesul căpşunilor. „Trebuie să-i ajut şi pe ei că sunt multe căpşuni şi au nevoie de încă un om. Nu mă plâng, pentru că îmi place să muncesc, şi aici este aerul curat şi mă încarc de energie. O să plec curând, dar o să revin în câteva zile că mai este mult de muncă şi mie chiar îmi place ceea ce fac”, a mai spus Flori, în timp ce culegea căpşuni, alături de rudele sale. Curând va pleca spre capitală, dar are de gând să se întoarcă grabnic, pentru a-şi ajuta mama la muncile casei. Flori Bădiţă a reuşit să convingă multă lume că merită să primească titlul de „Miss fata de la ţară”, prin simplitatea şi naturaleţea ei. Acum, o dată intrată în lumea modei, Flori Bădiţă participă foarte des la prezentări de modă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!