spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMasca personalizată pe care primarul Romanescu o poartă la oficierea căsătoriilor. Cu...

  Masca personalizată pe care primarul Romanescu o poartă la oficierea căsătoriilor. Cu ce mesaj este inscripționată

  Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, poartă o mască de protecție personalizată atunci când oficiază căsătoriile. Aceasta este inscripționată cu următorul mesaj: „Primar la datorie și pe timp de pandemie“. Primarul a purtat masca și duminica trecută, când a fost ofițerul stării civile la căsătoria, de Valentine’s Day, dintre un judecător născut în Târgu Jiu și o frumoasă avocată, care și-au unit destinele în fața Porții Sărutului.

  Marcel Romanescu a spus că a primit cadou masca de la o pereche de tineri cărora le-a oficializat căsătoria chiar în ziua alegerilor din toamna anului trecut: „Am primit-o de la un cuplu în ziua în care candidam la primărie. Nu se aștepta nimeni ca în ziua respectivă să merg și să oficiez o căsătorie și tinerii mi-au pregătit o surpriză. Ei mi-au spus că este pe data de 27 septembrie și le-am spus că nu este nicio problemă, mai ales că putea să fie și ultima căsătorie pe care să o oficiez, pentru că eram încă primar în funcție. Cetățenii mi-au dat șansa  să pot oficia încă patru ani de zile și o fac cu mare drag“.

  „Este masca pe care o s-o folosesc la oficierea căsătoriilor“

  Primarul Romanescu spune că poartă mereu masca primită cadou deoarece este o amintire frumoasă din ultima zi de activitate a mandatului trecut: „Este masca pe care o s-o folosesc la oficierea căsătoriilor pe perioada de pandemie, pentru că am primit -o de la un cuplu, drept cadou“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: