spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMilitar din US Air Force, ginere la o biserică din Târgu Jiu

  Militar din US Air Force, ginere la o biserică din Târgu Jiu

  Un militar american din Air Force s-a căsătorit religios, ieri, la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Târgu-Jiu, cu aleasa sa, gorjeanca Mădălina, în vârstă de 27 de ani.

  Cei doi au vrut să respecte tradiția, mai ales că Gregory este încântat de obiceiurile din România. Mădălina și Gregory au respectat o mare parte din obiceiurile specifice, inclusiv cel al împodobitului bradului. Cei doi au fost aduși la biserică de o mașină decapotabilă de epocă. „Sunt minunate aceste obiceiuri și am dorit să le respectăm. Am purtat pe cap o coroniță, ceea ce mi s-a părut deosebit. Îmi plac românii, pentru că sunt oameni foarte deschiși cu străinii”, ne-a spus Gregory. Alături de acesta s-au aflat părinții acestuia, sora, cumnatul și verișorul. „Sunt încântați de țuică și vișinată, iar sarmalele și micii sunt preparatele preferate. Mădălina le gătește cam lunar preparate românești. Le pregătește o cină cu nâncare tradițională românească”, ne spune Oana Bărăgan, nașa Mădălinei și a lui Gregory.

  S-au cunoscut în Italia

  Mădălina şi Gregory Love s-au cunoscut în Veneţia, în urmă cu trei ani, şi anul trecut s-au căsătorit civil în Statele Unite ale Americii. Mădălina a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Craiova, după care, când a terminat studiile, a plecat din România la părinţii ei care munceau în Italia, în apropiere de Veneţia. Aici l-a cunoscut pe Gregory Love, prim sergent în Air Force.

  Vor să trăiască în România

  Mădălina şi Gregory trăiesc într-o localitate din statul american Texas de un an și jumătate, dar îşi doresc să se mute în România, după ce Gregory își va încheia cariera militară. „Ne-am gândit să ne mutăm în România, dar nu în Târgu-Jiu, ci în Constanţa. Ne-ar plăcea foarte mult să locuim aproape de mare”, mărturiseşte Mădălina.

  Misiuni în Afghanistan și în Irak

  Gregory activează de două decenii în armata americană. „Se împlinesc în acest an 20 de ani de când soţul meu este militar în United States Air Force, având gradul de prim-sergent. Viaţa de militar nu este uşoară. Gregory este pasionat de ceea ce face. Soţul meu este prim sergent şi lucrează direct cu comandantul unităţii, iar job-ul lui esta ca trupele din unitatea să fie pregătite din punct de vedere moral pentru misiunile pe care le au şi, de asemenea, el este şi cel care îi pedepseşte atunci când intră în bucluc. Viaţa noastră ca familie de militari este o viaţă normală”, ne mai spune Mădlina.

  Gregory a participat la trei misiuni în Afghanistan și la două în Arabia Saudită. De asemenea, a mai fost în Qatar şi o dată în Irak.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: