spot_img
26.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăMondenNEMULȚUMIT: Dani Oțil a plătit 200 de euro, pentru ca soția să...

  NEMULȚUMIT: Dani Oțil a plătit 200 de euro, pentru ca soția să probeze rochii de mireasă la Roma

  colaj spynews / facebook

  Dani Oțil, prezentator la emisiunea „Neața!” de la Antena 1 a plătit 200 de euro, pentru ca soția sa, Gabriela, să probeze rocii de mireasă, timp de 23 de minute, la un magazin exclusivist din Roma. Acesta a fost nemulțumit că n-au fost serviți măcar cu apă, cu toate că, după cum știa el, reprezentanții magazinului trebuiau să-i servească cu șampanie.

  Dani și Gabriela au spus, deja, DA în fața ofițerului de stare civilă, au un băiețel și se pregătesc de nuntă. Prezentatorul le-a povestit fanilor de pe Instagram despre nemulțumirea sa, legată de experiența probatului rochiilor de mireasă.

  „Stimați bărbați, gentalmani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu bărbați, vreodată vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute! Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test… Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată. Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete.”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!