spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrima mărturisire făcută de către solista Marcela Fota după pierderea soțului

  Prima mărturisire făcută de către solista Marcela Fota după pierderea soțului

  Cântăreața de muzică populară Marcela Fota, originară din județul Gorj, care în urmă cu puțin timp și-a pierdut soțul în urma unui infarct subit, a vorbit pentru prima dată despre acest moment tragic din viața sa și despre cum suportă viața față de cel care i-a fost alături în ultimii 14 ani.

  Soțul cântăreței a murit la doar 47 de ani, la doar o zi după Crăciun, la un centru de copiat acte din Craiova. Artista a rămas în grijă cu un copil în vârstăde 11 ani și jumătate.

  „Iau lucrurile așa cum sunt și încerc sa văd o luminiță în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă știe veselă și plină de viață. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineața și aveam de rezolvat niște treburi. Plecaserăm să declarăm ceva la Taxe și Impozite. Am plecat amândoi și m-am întors singură. El era un bărbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese câteva kilograme, se îmbrăca și îmi amintesc că i-am zis: «ce bărbat sexos am!» Am plecat de acasă cu mașini diferite. Am parcat mașina la patru mașini de mașina lui. El a oprit să facă niște copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă și l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâți că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare”, a povestit solista la emisiunea „Acces Direct de Weekend”.

  Tatăl lui Minel a murit tot în urma unui infarct

  Minel, soțul solistei Marcelei Fota, a avut în familie persoane care s-au confruntat cu probleme cardiace. Tatăl său a murit la vârsta de 44 de ani, tot în urma unui infarct.

  „După soțul meu au rămas trei copiii, mai avea doi copii. I-au pus în Germania, la un moment dat, un holter. Pe 8 decembrie, el a fost la cardiolog și i-au găsit tensiunea 14 cu 8. Au zis să nu ia totuși tratament”, a mărturisit solista.

  Fiul de 11 ani a refuzat să meargă la înmormântare

  Băiatul lor, David, în vârstă de 11 ani și jumătate, a refuzat să meargă la înmormântarea tatălui său. Nu i-a putut spune direct că tatăl său nu mai este, ci i-a transmis că este spital, dar copilul a simțit. „M-a întrebat de ce plâng. Nu am putut să-i spun. Dar copilul a simțit. A văzut că mă îmbrăcasem în negru. A doua zi i-am spus adevărul. Marți, când l-am luat de la morgă și l-am dus la o biserică, am descoperit că soțul meu susținuse financiar construcția acelei biserici. Atunci i-am zis copilului că Doamne, Doamne i-a luat sufletul lui tati și l-a dus la cer. Am început amândoi să plângem. Atunci i-am zis că mi-aș dori să meargă să vadă trupul lui tati pentru ultima oară, că sufletul lui e în cer. El mi-a spus atunci: «vreau să rămân acasă». Lumea m-a judecat apoi, a zis că trebuia să-l forțez să meargă la înmormântare. Nu am putut”, a mai dezvăluit solista la emisiunea Mirelei Vaida.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: