spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesScandal în familia unui afacerist din Gorj! Soția spune că a fost...

  Scandal în familia unui afacerist din Gorj! Soția spune că a fost alungată de acasă, iar el a băgat divorț!

  benegui 3Acuzații dure la adresa afaceristului Marius Benegui. Actuala soție îl acuză pe acesta că a făcut scandal chiar de ziua ei și că a fost nevoită să părăsească locuința conjugală. Monica Benegui susține că nu este prima dată când este alungată de soțul său și că acesta ar fi agresat-o fizic în primăvara anului trecut. Mărul discordiei ar fi chiar fosta soție a omului de afaceri. În replică, Marius Benegui susține că acuzațiile sunt invenții și că el a intentat divorț pentru a pune capăt actualei relații. Cei doi au mai încercat și în trecut să se separe, însă în cele din urmă dragostea a fost mai puternică, astfel că aceștia au revenit la gânduri pașnice.

  benegui-1Monica Benegui susține că este plecată din căminul conjugal de mai bine de o lună și jumătate, fiind nevoită să facă acest lucru în urma unui scandal. „Vechea lui vorba și prea repetata: «Pleacă, dacă nu-ți convine, pleacă». Și am plecat pentru a evita scandalul deoarece eram la munte chiar de ziua mea. Noaptea de 17 spre 18 februarie. Eu îl cred că avea probleme pe cap cu procesul care abia se terminase dintre el, Popete și Sguroiu, fostul amant al fostei soții. Dar i-a despăgubit cu o sumă de bani și la Curtea de Apel Craiova procesul s-a terminat. Deci scăpase de arest cum îi dăduse Tribunalul Gorj. De ce s-a îmbătat și a căutat scandal? Eu bănuiesc ceva. El a fost tot timpul atacat de faptul că fosta, Daniela Benegui, a fost singurul martor în procesul cu Sguroiu, ea a dat declarație împotriva lui și de atunci a început războiul. Copiii ei i-a abandonat, i-a trimis la noi și ea s-a mutat din apartamentul ei la amant. Halal mamă. Să îți lași copiii pentru un bărbat. Eu i-am primit cu brațele deschise. Și eu sunt mama de doi copii, băiat și fată, dar nu i-am abandonat pentru un bărbat. I-am crescut singură. Și eu am divorțat când erau ei mici și i-am crescut cu ajutorul părinților și fraților. Au terminat amândoi facultățile, băiatul pe cea de sport și fata farmacia, iar acum sunt pe serviciul lor, la casele lor. Dar doamna Daniela ce a făcut? I-a lăsat și s-a mutat cu amantul care acum nu-i mai e amant (…) A uitat să își ia copiii înapoi, tot la Monica au rămas să îi spele, să îi calce, să le facă curat și mâncare”, a spus Monica Benegui.

  benegui 2Actuala soție a afaceristului este ferm convinsă că fosta parteneră de viață a lui Benegui este vinovată pentru scandalurile care se petrec în familie. „Vorbea cu ea la telefon și îl înverșuna împotriva mea. De aici începea cearta și scandalul. Pe 15 ianuarie, Daniela punea poze, după 3 ani, cu el și copiii. Cred că acest lucru iar l-a atacat și pe 17 seara, chiar cu o jumătate de oră până-n ziua mea s-a îmbătat ca un prost și a început scandalul. Nu a ținut cont că erau de față copiii mei și copiii lui. A început să țină morală, să facă diferențe între copii. Ca a lui e top model și că a primit un cățel și un telefon cadou de la un pretendent (…) Că băiatul lui se duce la sală și învață bine. De parca ai mei erau niște proști. Că fata mea e vopsită urât, că băiatul de ce nu face copii. Din cauza băuturii a uitat că fata mea e doctor farmacist de doi ani, iar băiatul meu e instructor de înot. Așa că au decis copiii mei să plece de la ziua mea, să evite cearta din partea lui că îi certa, iar el, Marius Benegui, a avut grijă ca de fiecare dată, la fiecare ceartă, să mă alunge și pe mine, să plec cu ei. Și am plecat. El ce a făcut la câteva ore, nici nu ajunsesem la Pitești că a și pus poza de profil cu fosta și copiii lor. Deci asta a urmărit. Probabil a încercat să se împace cu ea. (…) Nu se va aștepta ca eu să bag divorț, o să aibă un șoc când va primi citația pentru ca Monica era proasta care îl ierta și îl primea înapoi după ce o căuta și punea poze cu fosta. Dar s-a terminat. Am toate dovezile pentru divorț, plus un certificat medical din aprilie 2016 când m-a bătut tot din cauza copiilor lui că le dădea bani prea mulți, iar eu știam ca îi dă mă-sii. Acest om mi-a mâncat 16 ani din viață. Cei 3 ani de căsnicie au fost practic decât 2 că restul am stat mai mult la Pitești”, a mai spus Monica Benegui.

  Afaceristul infirmă acuzațiile și spune că soția sa vrea doar să îl denigreze și să îl rănească. „Nu este adevărat! Au fost probleme între noi mult mai multe, nu este nimic adevărat. Eu nu știu acum ce caută, ce crede că o să câștige din scandalul ăsta. Vrea doar să lovească în mine. Lucrurile au legătură cu totul altceva, nu au legătură cu fosta mea soție. Soarta nu se știe niciodată unde te duce. Dacă a băgat ea divorț, să bage, nu e nicio problemă. Șocul nu este, divorțul l-am băgat eu de pe data de 14 martie, puteți căuta pe portal să vedeți că este introdus de către mine, deci nu o să fie niciun șoc”, a declarat afaceristul Marius Benegui. Monica și Marius Benegui s-au căsătorit în urmă cu trei ani, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: