spot_img
22.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSilvana Brăgaru a pozat goală pentru români

  Silvana Brăgaru a pozat goală pentru români

  Gorjeanca Silva Brăgaru care i-a înnebunit pe nemţi prin naturaleţea ei a fost pentru câteva zile la Bucureşti, unde a pozat pentru revista Playboy. Gorjeanca s-a bucurat de toată atenţia gazdelor şi a promis că mai revine în capitală.

  Silvana Brăgaru a fost invitată, zilele trecute, să pozeze în revista pentru adulţi Playboy. Pictorialul va apare în perioada următoare şi cel mai probabil, va face furori. Potrivit Lucreţiei Calotă, bunica Silvanei, nepoata sa a ajuns la Bucureşti însoţită de impresar. „A venit la Bucureşti pentru că a primit un contract să pozeze în Playboy. A venit cu impresarul şi a fost şi tatăl ei la Bucureşti să se întâlnească cu Silvana. A fost la un salon şi mi-a spus că a fost foarte solicitată“ a povestit bunica Silvanei, mândră de nepoata sa, Silvana. Naturaleţea Silvanei i-a înnebunit şi pe românii, care o mai aşteaptă să revină la Bucureşti.

  Silvana trebuie să-şi reînnoiască paşaportul

  Silvana Brăgaru a părăsit România ieri, după-amiază, cu gândul de a reveni în ţară cât de curând. „A plecat în Germania pentru că are nişte filmări. Va reveni în primăvară pentru că trebuie să-şi schimbe actele. Îi expiră paşaportul şi buletinul, din câte ştiu eu. Oricum de sărbători nu cred că vine în ţară, pentru că are treabă acolo în Germania, dar ea speră că se va reîntoarce cât de curând în capitală. A fost încântată de primirea făcută de români, motiv pentru care se gândeşte să vină mai des“ a mai spus bunica Silvanei. Gorjeanca Brăgaru a avut ocazia să fie alături de Monica Columbeanu în perioada cât a stat în România. „cei care au chemat-o în ţară au suportat toate cheltuielile. Biletul de avion, cazarea, absolut tot. Silvana a fost încântată şi de Monica Columbeanu alături de care a stat la filmări“ a mai dezvăluit Lucreţia Calotă, mândră de nepoata ei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: