spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSoarta artiștilor în pandemie, deplânsă de un celebru cântăreț din Târgu Jiu....

  Soarta artiștilor în pandemie, deplânsă de un celebru cântăreț din Târgu Jiu. „Aruncăm păreri fără să avem habar“

  Tavi Colen, cunoscutul cântăreț originar din Târgu Jiu, pe numele său real Silviu Octavian Călugăru, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook cu privire la soarta artiștilor în această perioadă. Acesta spune că poziția colegilor săi Dan Bittman și Mihai Mărgineanu este de înțeles, având în vedere faptul că veniturile obținute s-au redus considerabil. Tavi Colen a dezvăluit și suma pe care a câștigat-o din drepturile de difuzare a melodiilor sale: „Pentru cei care bat câmpii cu drepturi de autor și ,,artiștii se descurcă cu drepturi de difuzare”…

  Nu e aglomerație mare în eter de artiști români…

  Nu e abundență maximă nici la radiouri nici la tv.

  Eu umpleam stadioane acum câțiva ani și astăzi, UCMR, Ada (DIN DIFUZARILE ALEA DE CARE ZIC HATERII HABARNIȘTI) mi-au dăruit pentru un an, suma importantă de 3.200 lei.

  SUBLINIEZ…1 AN INTREG…

  Noi, românii, ne cam dăm cu părerea aiurea, ca e gratis (bine, multora nu le-a cerut-o nimeni de fapt). Și mai grav e că aruncăm păreri fără să avem habar…

  Deci, am rugămintea la haterii care bat câmpii despre artiști (ca se descurcă), mai ușor cu pianul pe scări, daa…

  Acești artiști au copii, rate la bancă, familii, necazuri…Nu poți să le spui într-o dimineață: Descurcați-vă, și să-i lași în stradă.

  FOTO: facebook.com/tavicolen

  Pentru informarea a mii de aruncători cu rahat, aflați că nu Bittman sau Mărgineanu au probleme la venituri, ci suferă pentru că li s-a luat dreptul la muncă.

  La fel, câteva zeci de mii de artiști: actori, dansatori, tehnicienii de trupă, sunetiști, scenariști, regizori, lăutari, coriști, instrumentiști..etc etc.

  Dacă pun la socoteală HoReCa, căci au aceleași nemulțumiri, se adună sute de mii, multe.

  Oamenii ăștia nu se dau în eter, nu sunt difuzați niciunde.

  Oamenii ăștia sunt sute de mii în această țară.

  Oamenii ăștia, la teatru, la concerte, la nunți, la party-uri la televiziuni ,etc v-au smuls un zâmbet sau v-au binedispus… (Bine, nu cred ca e cazul tuturor celor care aruncă cu noroi, că deh, e la liber).

  Va mulțumesc tuturor acelora care citiți aceste rânduri. Poate, poate, pricepeți despre ce vorbește Bittman și Margineanu..și alții revoltați.

  Ei au avut curajul să iasă în față și pentru asta îi apreciez ți mai mult“.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Cind pozinarele erau doldora nu stiati ca altii se chinuie ptr o …piine ! Acum apari in presa mai des decit ,,Vremea probabila,, ! Rusine! Ati incasat si mai ca restul erau ptr voi ,,prostii,, care va ofereau prin preturile de ,,star,, al ,,concertelor,, sume si concedii peste tot ! Ati uitat,acum sinteti la ,,fundul sacului,, !? Va doresc sa reveniti la normal atunci cind ,,prostii,, care v au finantat au si ei macar un salariu minim pe economie!

  2. Am mai vazut si alti cântăreți care se plângeau tot asa….si au facut revelionul în Dubai…..căutați va de munca până ne revenim…dar chestia nasoală e ca nu stiti sa faceti nimik altceva….ce câștigati voi pe ora….noi luăm în câteva luni….voi nu va plângeti ca nu aveti cu ce plati ratele….problema voastră este ca trebuie sa umblati la banii de la „saltea”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: