spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVezi ce avere are șeful IPJ Gorj!

  Vezi ce avere are șeful IPJ Gorj!

  Comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, ca orice polițist care se respectă, a strâns o mică avere. Sigur, Gheorghe Parepa nu este la fel de bogat precum cel devenit doar amintire, Viorel Salvador Caragea, însă nici acesta nu se poate plânge de bani în cazul în care ar rămâne fără funcția de șef al IPJ Gorj. Pe lângă o casă, o mașină și un teren, purtătorul de epoleți a avut grijă să pună nu la ciorap, cum spune o vorbă din popor, ci în diverse bănci, atât sume în lei, dar și în euro.

  parepaȘeful Poliției din Gorj deține, potrivit declarației de avere pe anul în curs, un teren intravilan cu o suprafață de 890 de metri pătrați; un apartament de 97 metri pătrați, imobilul fiind dobândit în anul 2001, dar și o altă construcție de 20 de metri pătrați, despre care nu am putea preciza cu exactitate ce este, din cauza scrisului comandantului Poliției Gorj, scris care seamănă mai degrabă cu al unui doctor. Trecând mai departe, din același document oficial, putem observa că șeful purtătorilor de epoleți din Gorj conduce un Volkswagen Jetta, dobândit în anul 2010. Sărac lipit, conducătorul polițiștilor pare că este la capitolul bijuterii, obiecte de artă sau alte metale prețioase. Declarația de avere arată că acesta nu deține astfel de bunuri a căror valoare să depășească 5.000 de euro.

  Cel mai bine, Parepa stă la capitolul conturi în bancă. Poate pentru că este căsătorit cu o economistă, sau pentru că se gândește la viitor, acesta are 9 depozite bancare și un fond de investiții, deschise la diverse bănci din România. Sumele variază, dacă vorbim de euro, acesta are 6 depozite bancare cu o valoare de peste 24.000 de euro, dar și alte două conturi, tot în euro, de aproximativ 6.800 euro. Dacă vorbim de economiile în lei, Parepa deține un depozit bancar de 26.664 lei, în timp ce fondul de investiții de care aminteam mai sus are o valoare de peste 53.000 lei. Gheorghe Parepa nu are datorii și nici nu a înstrăinat bunuri. La capitolul salariu, în ultimul an fiscal, Parepa a băgat în buzunar peste 89.000 lei, în timp ce soția sa, economist șef la o societate comercială, a întregit bugetul familiei cu 45.000 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: