spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVIDEO Adolescenta din Rovinari care i-a impresionat pe jurații de la „Românii...

  VIDEO Adolescenta din Rovinari care i-a impresionat pe jurații de la „Românii au talent“

  O adolescentă de 16 ani, din Rovinari, i-a impresionați pe cei patru jurați de la „Românii au talent“ prin vocea sa și prin povestea ei de viață.

  Roxana Trifan cântă de la 6 ani. A urmat cursurile Palatului Copiilor din Târgu Jiu, unde a studiat chitara, vioara, canto popular și dansuri populare. A trecut printr-o situație greu de suportat pentru un copil. La vârsta de 13 ani, Roxana a fost părăsită de către mama ei, care a decis să înceapă o nouă relație. Fata a rămas doar cu tatăl ei, care a compensat lipsa mamei cu dragoste și puterea de sacrificiu. Deși nu are un loc de muncă stabil, bărbatul a reușit să-i ofere fiice tot ce avea nevoie. „Și-ar da viața pentru mine. Lua mâncare, îmi dădea mie și dacă rămânea mai mânca și el. Mă simt un pic cam vinovată pentru chestia asta pentru că el se sacrifica pe el.

  Se ducea cu ziua, descărca marfă. Am fost mult judecată pe chestia asta, pentru că tatăl meu nu avea un serviciu bun. Ziceau că nu am haine de firmă, că nu am pachet mereu la școală, chestii de copil. Îi lăsam să vorbească și eu mă mândream cu tatăl meu.

  Cea mai mare fericire când mergeam cu el pe stradă. Mi-aș dori ca orice copil să aibă un tată ca mine. O să cent în seara asta pentru el”, a povestit adolescenta.

   

  Și-a convins mama să se întoarcă acasă

  Roxana a reușit să își convingă mama să se întoarcă acasă. A compus melodii pentru ea și a implorat-o să revină la familia ei. „Plângeam și compuneam piese pentru ea, mi-era dor fără ea. M-am dus după ea și i-am spus că mi-era greu, că e greu fără ea în casă, că nu e bine, că își lasă copilul așa nu e frumos, nu e bine.

  Și dacă are doar o fată, măcar să aibă grijă de ea și a zis că vine înapoi și a venit. Am iertat-o, că e mama mea și ea mi-a dat viață“, le-a povestit Roxana juraților.

  Fata a mai spus că tatăl ei s-a îngrijit mereu de ea și s-a sacrificat pentru a avea ce să mănânce.

   

  A primit patru de „Da“

  Maria a luat patru de „Da“.

  Andra: „Eu cred că pentru asta ești făcută: pentru scenă, pentru cântat! Ai multe de oferit!”

  Andi: Ai o voce cu totul aparte!

  Dragoș Bucur: Cu cine ai venit, cu mama și tata?

  Roxana: Cu tatăl meu

  Dragoș Bucur: Și mama de ce nu a venit?

  Roxana: A rămas acasă. Mama mea a plecat când aveam eu 13 ani. Nu știu cum s-au certat și mama a spus că se duce la muncă la un om să aibă grijă de el și i-a spus lui tata că nu mai vrea să se întoarcă la mine și la el și că vrea să rămână la omul ăla. Că se mărită acolo și că vrea să rămână acolo să nu mai vină aici. Plângeam nopțile era greu, și tatăl meu plângea, eu mă mai feream de el.

  Dragoș: Ce e important în momentul de față este să ții cont că toată lumea vrea să te asculte și toată lumea îți vrea binele în clipa asta.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: