spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNational27 de ani de închisoare, pentru că a omorât un bătrân să...

  27 de ani de închisoare, pentru că a omorât un bătrân să nu-și schimbe testamentul

  Un tânăr din județul Dolj va sta la închisoare 27 ani şi 3 luni, după ce a omorât pentru avere un bătrân de 85 de ani. Complicele criminalului a fost un adolescent de 17 ani, fiind condamnat și el la opt ani de detenție într-un centru pentru infractorii miorim anunță ziare.com.

  Sentința dată de Curtea de Apel Craiova, în data de 6 ianuarie 2023, este definitivă. Crima s-a petrecut în comuna Iancu Jianu din județul Olt, în data de 14 aprilie 2021.

  Victima, un bătrân în vârstă de 85 de ani, avea nevoie de un sprijin la bătrânețe, așa că i-a încredințat întreaga sa avere lui Florin Ion Danciu, un tânăr pe care îl considera nepot și în care avea mare încredere. Între cei doi au existat însă o seamă de discuții, tânărul fiind deranjat de faptul că bătrânul dă o parte din pensia sa către biserica din sat.

  Pentru că bătrânul voia să-și schimbe testamentul, Danciu l-a omorât pe bâtrân, afixiindu-l cu un sac de gunoi, faptă la care a avut un complice de 17 ani. Cei doi au fost condamnați de instanță, la aproape 9 luni de la comiterea faptei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!