spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNationalCe Să Verifici Înainte de a Deschide un Cont de Pariuri Online

  Ce Să Verifici Înainte de a Deschide un Cont de Pariuri Online

  Deschiderea unui cont de utilizator la o casă de pariuri online îți poate aduce multe beneficii, indiferent de nivelul tău de experiență. Cu toate acestea, e perfect normal să ai anumite rețineri, despre legalitate, încredere în operatori, și probabil multe altele. Scopul acestui articol nu este să te convingă să deschizi un cont de pariuri, iar dacă ești punter, recomandăm întotdeauna să pariezi responsabil. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva verificări pe care le poți face înainte de deschiderea unui cont de pariuri. Astfel, îți poți face o idee bună despre o casă de pariuri înainte de a depune un singur leu.

  Pariurile online au avut un trend ascendent stabil în ultimii 5 ani, iar această creștere a fost accelerată între 2020-2021 de pandemia de COVID-19.

  Mulți jucători români au trecut în spațiul virtual în special datorită numeroaselor avantaje pe care o experiență online le oferă: acces mai ușor și mai rapid, procese mai rapide, asistență prin numeroase canale de comunicare, live streaming, pariuri live, confort, și multe altele.

  Totuși, alegerea unui cont online ține mai mult de cercetarea pe care o faci tu în prealabil, pentru că dacă nu mergi pe recomandări din partea prietenilor, tu trebuie să filtrezi informația pentru a lua o decizie.

  Ce poți verifica înainte de deschiderea contului

  Am pregătit mai jos câteva recomandări care te vor ajuta în filtrarea opțiunilor înainte de orice angajament care să implice datele tale personale sau depuneri.

  1. Licență de operare

  Una dintre cele mai comune întrebări (chiar și în căutările din Google) este dacă legal să pariezi la un anumit operator, sau chiar și în general. România este una dintre cele mai bine reglementate piețe de pariuri datorită Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Am putea spune că această verificare e doar parțial relevantă pentru că nu vei putea accesa site-uri fără drept de operare în țara noastră. Dar dacă vrei să te asiguri, există o listă pe site-ul ONJN cu toți operatorii care dețin o licență clasa I pentru jocuri de noroc.

  1. Metode de plată

  Probabil te gândești deja la ce metodă de plată preferi pentru pariuri, așa că e bine să verifici ce opțiuni ai pentru depunere și retragere. În plus, nu ar strica să verifici taxele pe care le percepe operatorul pentru fiecare metodă de plată, în special taxa pe viciu (2%), unele case de pariuri o acoperă.

  1. Recenzii

  Există numeroase site-uri care oferă recenzii pentru casele de pariuri din România, iar acest lucru te avantajează pentru că poți filtra mai multe topuri să vezi dacă există similitudini. Dacă găsești de exemplu Sportingbet în top 3 (sau cu un rating peste o anumită medie) pe mai multe site-uri de recenzii, atunci îți poți face o idee bună despre părerea generală, indiferent de contractele de promovare pe care le-ar putea avea operatorul.

  1. Piețe și cote

  Chiar și fără să-ți creezi cont ai acces la opțiunile de pariere și la cotele pe care le oferă o casă de pariuri. Poți vedea dacă sporturile pe care vrei să pariezi au piețe variate, și dacă agenția oferă cote competitive. Pe termen lung, fiecare procent contează.

  Am putea include la această categorie și cotele mărite/speciale și platforma de pariuri live, extrem de importantă pentru întreaga experiență de pariere de pe mobil. Din nou, piețele și cotele pot fi parcurse fără un cont de utilizator.

  1. Aplicație

  La fel ca un site de pariuri, o aplicație poate fi testată pentru anumite aspecte fără să fie nevoie de un cont de utilizator. Mai mult de atât, pagina aplicației din App Store și (probabil în curând) Google Play Store este o sursă bună de păreri din partea utilizatorilor. Desigur, vei găsi multe recenzii inutile care țin mult de erori din partea utilizatorilor, dar la fel ca la filtrarea recenziilor site-urilor specializate, încearcă să observi ce informații se repetă. De asemenea, e foarte important cât de recentă e o părere, multe aplicații au trecut prin mai multe versiuni și update-uri în anii de când sunt pe piață.

  1. Funcții de pariere

  Vei găsi multe dintre aceste funcții la secțiunea de Oferte/Promoții, chiar dacă sunt opțiuni de care poți beneficia ca utilizator tot timpul. Majoritatea caselor de pariuri oferă în prezent măcar funcționalitățile de bază pentru o experiență de pariere modernă, deci îți recomandăm să verifici că dispui măcar de cash out, bet builder (întâlnit și combo sau creează-ți pariul), bonus/cote mărite pentru pariuri multiple.

  1. Live stream

  Nu poți accesa transmisiunile în direct fără cont de utilizator, dar poți vedea dacă ai această opțiune și pentru ce evenimente vei avea live stream. Asta nu înseamnă că ar trebui să te orientezi doar în funcție de acest aspect, ține de preferințele fiecăruia, dar transmisiunile ajută foarte mult dacă pariezi live, și desigur, sunt un beneficiu binevenit în caz că vrei să urmărești ceva anume.

  1. Bonusuri și promoții

  Vei putea vedea doar unele bonusuri și promoții, pentru cele personalizate trebuie să îți creezi cont de utilizator. Dar îți poți face o idee bună în funcție de valoarea bonusurilor, creativitatea și varietatea promoțiilor, și termenii și condițiile care se aplică fiecărei oferte, în special rulajul necesar, cotele minime sau alte restricții de pariere ale campaniei.

  Concluzie

  Nu trebuie neapărat să ai rețineri când vine vorba de deschiderea unui cont de pariuri online, bonusurile de bun venit sunt concepute în parte și ca să testezi platforma de pariuri. Cu toate acestea, dacă vrei să fii cât mai prudent, sperăm că acum ești mai bine echipat să iei o decizie

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: