spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăNationalCurse de agrement, cu vaporașul, pe Bega

  Curse de agrement, cu vaporașul, pe Bega

  Foto: timisoara-info.ro

  Curse de agrement cu vaporaşele vor avea loc, la fiecare sfârşit de săptămână, pe Canalul Bega, anunță hotnews.ro. Traseul porneşte de la Timişoara, de lângă Catedrala Mitropolitană şi continuă până la ecluza de la Sânmihaiu Român, apoi retur. Fiecare cursă durează aproximativ două ore, iar costul unui bilet este de 30 de lei.

  „După mai bine de trei decenii, cursele de agrement de pe Canalul Bega vor reveni pe ruta Timişoara – ecluza Sânmihaiu Român, începând cu data de 2 iulie. Cursele vor avea loc în fiecare sâmbătă şi duminică, iar îmbarcarea pentru o plimbare de agrement spre Ecluza Sânmihaiu Român se va face din staţia Catedrala Mitropolitană, prima cursă fiind programată de la ora 12:00, iar cea de-a doua cursă de la ora 17:00”, transmite Societatea de Transport Public Timişoara (STPT).

  Un bilet costă 30 de lei, însă anumite categorii de persoane pot circula gratuit. Până acum, vaporaşele au circulat doar în regim de transport public, numai pe teritoriul municipiului Timişoara. Acestea au câte 50 de locuri, aer condiţionat şi sunt dotate cu veste de salvare. Circulă cu cel mult 12 kilometri pe oră, iar în dreptul podurilor viteza este redusă la doar 5 kilometri pe oră.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: