spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNationalDublează-ți veniturile în doar 1 an – Investiție minimă, profit garantat!

  Dublează-ți veniturile în doar 1 an – Investiție minimă, profit garantat!

  Square Social Media Instagram Post or Web banner Template With Headline Design Concept

  Central Slots este un business din domeniul jocurilor de noroc, cu o experiență de peste 15 ani, care administrează sute de săli de jocuri în întreaga țară, având peste 300 de locații partenere. Ne dorim parteneri serioși care își doresc un venit suplimentar prin instalarea în locațiile lor a aparatelor de tip Slot-Machine  (Păcănele).

  Ce afacere se pretează unui parteneriat cu noi? Bar, magazin, restaurant sau orice altă activitate economică ce interacționează direct cu publicul intră într-o asociere cu noi. Noi instalăm jocuri de noroc în locația ta, iar asta nu te costă absolut nimic. Noi venim cu aparatura și know-how. Venim cu tot: echipamente, administrare, logistică. Foarte important în acest domeniu este că partenerii noștri nu au niciun fel de răspundere juridică. De altfel, acest lucru este menționat și în contract. Cel mai important de știut este că fiecare va primi o ofertă personalizată în funcție de afacerea sa și va primi consultanța noastră. Așa că, pentru a afla toate detaliile, contactează-ne telefonic și un consultant Central Slots îți va explica, pe îndelete, tot ce presupune acest business.

  Cum se împart banii?

  Pentru ca ne dorim un parteneriat cât mai îndelungat, bazat pe o relație solidă de business, profitul va fi împărțit 50-50%, după achitarea taxelor către stat. Noi avem cheltuieli și investiții cu aparatele, iar partenerii noștri au cheltuieli cu spațiul și angajații. În felul acesta, atât noi, cât și partenerii noștri suntem mulțumiți la finalul lunii. În orice caz, cel mai bine, această ofertă este explicată direct, de către unul din consultanții noștri.

  Pe scurt:

  Investiție ZERO
  Dacă ai deja un business, parteneriatul cu Central Slots nu te costă nimic. Noi venim cu tot: aparate, know-how, logistică. Dacă ai un spațiu nefolosit, investiția este minimă..

  Partener puternic
  Central Slots operează 300 de locații la nivel național. Orice partener de-al nostru beneficiază de know-how-ul acumulat în ani de dezvoltare.

  Fără bătaie de cap
  Jocurile electronice sunt ușor de operat și întreținut. Este un business ce poate fi privit ca un venit pasiv, sigur și consistent.

  Asistență financiară și legală
  Partenerii noștri nu au niciun fel e răspundere legală, lucru menționat prin contract. Central Slots își asuma toată răspunderea și este tot timpul alături de partenerii săi.

  Veniturile 50-50
  După achitarea taxelor către stat, profiturile lunare se vor împărți 50-50.
  Te-am convins și vrei să batem palma? Contactează-ne la numărul de telefon 0743.223.321 și hai să devenim parteneri!

  Mai multe detalii poți găsi și pe site-ul nostru www.centralslots.ro

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: