spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăNationalFotolii: sfaturi pentru a-l alege pe cel potrivit pentru camera de zi

  Fotolii: sfaturi pentru a-l alege pe cel potrivit pentru camera de zi

  Camera de zi este un spațiu în care ne petrecem multe ore și unde ne dorim să ne simțim confortabil. De aceea, trebuie să alegem canapele extensibile și fotolii care nu numai că arată, dar sunt și rezistente și comode. Există mai multe sfaturi pe care le puteți urma atunci când alegeți fotolii pentru casa dumneavoastră, în special pentru camera de zi. Majoritatea se aplică și în cazul în care doriți să achiziționați și canapele extensibile.

  A alege un fotoliu pentru sufrageria ta înseamnă să optezi pentru o piesă de mobilier care este atât frumoasă, cât și confortabilă. Practic și decorativ, acest scaun este un must-have în camera de zi. Haideți să descoperim caracteristicile viitorului dumneavoastră fotoliu! Materialele, stilul și tendințele sunt toate criterii care trebuie luate în considerare. Lăsați acest articol să vă fie ghid!

  Dimensiunile fotoliilor

  Primul criteriu pentru alegerea unor fotolii potrivite sunt cu siguranță dimensiunile. Și toate dimensiunile! Brațele, spătarele, înălțimea picioarelor, adâncimea scaunului. Este chiar mai bine să vă bazați pe acest element înainte de a vă gândi la estetică. Dacă spațiul vă permite, puteți opta pentru fotolii masive, care nu numai că sunt rezistente, dar sunt și confortabile. Însă, dacă fotoliul este prea mare pentru cameră, acesta va fi un mare dezavantaj, deci este important să fim atenți la dimensiuni.

  Spătarul fotoliilor

  Înălțimea scaunului depinde de preferințele dumneavoastră, precum și de stilul și spațiul din camera de zi. Unii dintre voi preferă confortul, în timp ce alții vor opta pentru estetică. Cu toate acestea, este important să alegem fotolii ergonomice, care au spătare ce susțin coloana. Pe lângă acest lucru, mai puteți acorda atenției și formei și dimensiunii spătarului.

  Șezutul fotoliilor

  Sfatul nostru este, de asemenea, să vă ascultăm. Adâncimea scaunului depinde de modul în care vă așezați. De asemenea, funcția pe care doriți să o dați scaunului. În cazul în care este pentru a însoți o canapea, deci în ideea de a adăuga un scaun suplimentar, scaunul poate fi mai puțin adânc. Dacă doriți să vă ghemuiți în el, probabil că este preferabilă o adâncime mai mare.

  Tapițeria fotoliilor

  Confortul optim este asigurat de grosimea tapițeriei scaunului ales. Spuma de înaltă rezistență este cea mai recomandată, deoarece îmbătrânește bine și este cea mai confortabilă. O altă variantă este spuma cu memorie, care se mulează pe corp, dar și aici trebuie să acordați atenției rezistenței ei. Spuma cu memorie este special concepută bazat pe greutatea persoanelor, deci dacă știți că aveți în familie persoane mai solide, trebuie să optați pentru spumă cu memorie cu rezistență mai mare. Umplutura este foarte importantă încât determină confortul și rezistența fotoliilor.

  Forma fotoliilor

  Alegeți o formă de fotoliu care se potrivește cu camera de zi. Dacă este prea voluminoasă, va aglomera camera. Prea minimalist și poate face camera să pară plictisitoare. Desigur, ar trebui să luați în considerare și stilul camerei de zi. După cum spuneam, și estetica este importantă atunci când alegem și canapele extensibile dar și fotolii. Modern, design sau chiar retro: lista este lungă! Vei găsi neapărat stilul de fotoliu care ți se potrivește. Alegeți dintre numeroasele forme, materiale și culori care există pentru a vă decora camera de zi. Creează o atmosferă prietenoasă, dar mai ales o atmosferă unică pentru tine cu stilul de fotoliu care ți se potrivește.

  Cotierele fotoliilor

  Și acestea contează. Unele modele nu au niciunul. Acesta este cazul fotoliilor rotunde din rattan, unde scaunul, spătarul și cotierele sunt una singură. Cu toate acestea, ele ocupă spațiu și ar trebui să fie incluse în criteriile de selecție. Cotierele pot schimba întregul volum al unui scaun.

  Țesătura fotoliilor

  Aici este în principal o chestiune de gust și de cât de ușor se potrivește în decorul camerei de zi. Bumbacul este potrivit pentru toate stilurile de cameră. Catifeaua este potrivită pentru un interior asertiv, foarte budoar și elegant. Lâna este ideală pentru un decor scandinav.

  Culoarea fotoliilor

  Pentru a nu avea impresia că ai o masă de culori în living, asigură-te că alegi și culoarea fotoliului! Culorile deschise sunt perfecte pentru a înveseli o cameră de zi. Dacă totuși doriți să optați pentru o culoare închisă, acest lucru ar trebui făcut dacă camera dvs. este deja foarte luminoasă.

  Alegerea unui suport pentru picioare?

  Un suport pentru picioare ar trebui ales dacă camera de zi este mare, altfel poate să o aglomereze. De asemenea, puteți opta pentru un model care poate fi depozitat sub fotoliu, pliat și depozitat cu ușurință.

  Decorul sufrageriei tale trebuie sa integreze fiecare piesă de mobilier într-un mod armonios. Cum să-l alegi astfel încât să-ți sublimeze sufrageria? Ar trebui să vă inspirați și să alegeți o pată de culoare sau, dimpotrivă, să vă îmbinați fotoliul în decor? Luând în considerare aceste aspecte, veți putea alege fotolii, dar și canapele extensibile ideale pentru camera de zi.

  (P)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: