spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăNationalGiurgiu: Trei eleve s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, după...

  Giurgiu: Trei eleve s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, după ce s-au lăsat inspirate de filmuleţe de pe TikTok

  Trei eleve de clasa a şasea de la o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu au ajuns la cabinetul medical al şcolii, după ce s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, fetele spunând ca au fost inspirate să facă acest gest după ce au urmărit mai multe filmuleţe pe TikTok şi Instagram. Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi.

  Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze, într-o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu. Iniţial, reprezentaţii şcolii au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare, ulterior fiind identificată şi o a treia, toate din clasa a şasea, scrie Agerpres.

  Fetele au spus că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Geta Stănescu, a declarat, pentru News.ro, că rănile pe care şi le-au provocat cele trei eleve sunt superficiale, iar după ce au primiri îngrijiri la cabinetul medical al şcolii ele s-au întors la cursuri. ,

  ”Conducerea şcolii a anunţat părinţii, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a precizat oficialul IŞJ Giurgiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: